Mutatunk néhány igazán különleges Valentin-napi randi ötletet!

10 különleges randi ötlet Valentin-napra

Szerző: nelli9503 - 2019.04.23.

Mit szólnál, ha idén Valentin-napkor valami szokatlannal lepnéd meg kedvesed (és egyben saját magad is)? Felejtsd el a puccos éttermeket és az otthoni filmnézős estéket. A modern klisék helyett válassz valami olyan programot, ami tényleg méltó a szerelmesek napjához, és szerezz felejthetetlen élményeket pároddal!

Mutatunk néhány igazán különleges Valentin-napi randi ötletet!

1. Táncoljatok

Nem, nem a klubban, vagy a diszkóban. Valódi táncról beszélünk. Menjetek el egy olyan helyre, ahol élő zenére lassúzhattok, vagy tanulj meg néhány lépést, hogy meglepd partneredet a táncparketten.

 

2. Korcsolyázzatok 

Nem csoda, hogy minden második a romantikus vígjáték főszereplői korcsolyázni mennek. Akár egymásra fonódva, akár csak kézen fogva csúszkáltok a jégen, garantált, hogy mindig legalább kartávolságnyira lesztek egymástól. A téli időszakban érdemes kipróbálnotok a Városligeti Műjégpályát is, hiszen egy korcsolyázás igazán felejthetetlen élmény lehet egy randevún. Ezután tehettek egy hosszú sétát a csodálatos Városligetben. 

 

3. Menjetek el egy bortúrára

Ne csak egy helyet nézzetek ki az esti borozgatáshoz. Járjátok körbe a környék legjobb borozóit és kóstoljatok végig mindent, ami megtetszik. Sokkal mozgalmasabb, mint egy beülős vacsora!

 

4. Nézzetek meg egy filmet hozzá illő vacsorával

Ha mindenképpen szeretnétek (vagy kénytelen vagytok) otthon maradni, akkor tegyétek érdekesebbé az esti filmezést egy hozzá illő vacsorával. Audrey Hepburn Római vakációja egy-egy tál spagetti mellett? Jöhet!

 

5. Görkorizzatok egyet

Ha nincs kedvetek a hidegben csúszkálni, akkor keressétek fel a legközelebbi fedett görkorcsolyapályát egy mozgalmasabb Valentin-napi program érdekében.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket