Valósághű festmények, amikről azt hinnéd az ember, hogy fotók!

Hihetetlenül részletes festmények, amik akár fényképek is lehetnének!

Szerző: kvothe - 2017.01.19.

Yigal Ozeri olyan képeket fest, amelyekről az ember azt hinné, hogy egy fényképezővel készültek – tökéletes részleteket képes alkotni ez a zseniális művész!

Valósághű festmények, amikről azt hinnéd az ember, hogy fotók!

Számtalan művész létezik, akik különböző szinteken képviselik választott ágazatukat. Vannak a lelkes kezdők, amatőr hobbisták, feltörő tehetségek, mesterek és a szakma nagyöregjei. A festők között van egy külön kategória, ami ezek felett áll: egyetlen tagja van, mégpedig Yigal Ozeri.

 

Ozeri egy izraeli festőművész, akinek a képei gyönyörű helyszíneken pózoló nőket ábrázolnak

 

A New Yorkban élő férfi férfi weboldalán a következő olvasható:

 

„A már-már fotorealisztikus olajfestményei a modelljei személyiségét jelenítik meg különböző természetbéli helyszíneken a sűrű esőerdőktől kezdve a száraz sivatagokig. Az élethű képeket ezer és ezer apró ecsetvonás kelti életre, teret adva ezzel az elképesztően valósághű ábrázolásnak, egyedi szépségnek és magával ragadó erőnek. Ozeri megragadja az elillanó pillanatokat és saját életet ad nekik. Mindez a néző ámulatát eredményezi, amint betekint a valóság és fantázia közötti titokzatos birodalomba.”

 

Ez úgy néz ki, mint egy festmény?

 

Esetleg ezek?

 

 

Nem, cseppet sem! A következő oldalon még több csodát láthatunk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket