Műszaki és jogosítvány változás

Változik a műszaki vizsga és a meglévő jogosítvány is!

Szerző: vargazsanett - 2017.10.19.

Autósok figyelem! Újabb változás jön a már meglévő jogosítványoknál is! Sőt a műszaki vizsgában is módosításokra lehet számítani! Ez szinte minden embert érint!

Műszaki és jogosítvány változás

Több változást is tervez a kormány, ami az autósokat jelentősen érinteni fogja! 2 rendelet módosítását tervezi a kormány, ami az autósokat fogja érinteni. A jogosítvány jelenleg személyigazolványként is használható, személyazonosításra is alkalmas, ez a jövőben sem fog változni alapjaiban, de némiképpen módosulni fog! A módosítás szerint a jövőben már csak az egészségügyi lejáratáig helyettesíti a személyi igazolványt, megszüntetik a tíz éves határidőit, ami jelenleg érvényben van!

 

Vagyis ezentúl majd a jogosítvány nem 10 évig használható személyi igazolványként, hanem az egészségügyi igazolás lejártáig. A 65 év felettiek esetében fontos tudni, hogy ők továbbra is korlátlanul használhatják majd személyazonosításra a jogosítványokat.VÁLTOZÁS jön a műszaki vizsgában is! A következő oldalon ezt is elmondjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket