notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Mi is történik mostanság Jean Claude Van Damme-al? Milyen filmben láthatjuk legközelebb? Hogyan is lett ő sztár, mivel kezdte pályafutását! Tud meg az alapokat a nagy spárgázóról!

hirdetes

Még mindig tökéletes az a katona!

Kis Dániel
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Mi is történik mostanság Jean Claude Van Damme-al? Milyen filmben láthatjuk legközelebb? Hogyan is lett ő sztár, mivel kezdte pályafutását! Tud meg az alapokat a nagy spárgázóról! 

Még mindig tökéletes az a katona!
53 éve született Belgiumban Jean Claude Van Damme. Alacsony termete illetve, hogy foci helyett balett órákra járt, azonnali célponttá tette osztálytársai körében. Miután elege lett a cerkának mindig a rossz végén való állásból beiratkozott karatézni, na meg egy gyúróterembe. Alig pár éven belül a kis Van Damme már a fekete övet csatolhatta magára és nem csak a péntek esti buli előtt, hanem a tatamin kihívásokkal teli szivacsán is. De a kicsi Jean itt nem akart és nem is állt meg!
 
A védjegyévé vált spárga és levegőben pörgő rúgás milliméternyi pontos begyakorlása után összepakolt és meg sem állt Hollywood egyik étterméig, ahol is pincérként kezdett dolgozni. És bizony hölgyek-urak itt jön be a képbe a tehetség és szorgalom mellé a szerencsefaktor! Történt ugyanis, hogy munka közben észrevette az egyik asztalnál Menahem Goran producert, aki éppen a véres sport című filmhez keresett főszereplőt. Kíváncsi lettem volna Mr Goran arcára, amikor Jean teli tálcával a kezében spárgázva kérdezi, hogy ugyan már milyen a kaja - majd egy pörgő rúgással nyomatékosítja, hogy ő bizony itt nem a borravalóra, hanem egy filmszerepre var. Mindenesetre a rögtönzött produkció bejött a többi meg már történelem.
hirdetes
 
Megannyi akciófilm után elismerő színi kritikát kapott a kritikusoktól a JCVD című filmjéért, amiben önmagáról mesél.
hirdetes
 
Pár évvel ezelőtt Stallonne ellen harcolt a feláldozhatókban, majd idén 2013-ban a Volvo marketingesei törölték le a port a spárgázó tökéletes katonáról és készítették el minden idők egyik legjobb kamion reklámját. Amennyiben ennyi még mindig nem lenne elég oroszlánszívből és mondjuk másfél óra nevetésre vágyunk akkor érdemes megnézni ezt a filmet, melyben a dupla dinamit kellő öniróniával alakít egy dzsungel túravezetőt. Hogy hol találkozhatsz vele legközelebb? A dzsungelben! Íme: 
 
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Vízpart apartman

Aki tartózkodott már huzamosabb ideig vízparton, az tudja, hogy egy vízparti apartman milyen... Tovább

Esküvő

Az esküvő az a ceremónia, aminek keretén belül a két házasulandó fél két tanú... Tovább

Tovább a lexikonra