Ilyen borzasztó ötleteket adtak a várandós nőknek régen!

9 borzasztó tanács, amiket régen megfogadtak a várandós nők

Szerző: kvothe - 2020.03.30.

Nem fogod elhinni ezeket az őrült tanácsokat, amiket valaha halál komolyan vettek a várandós nők! Szerencsére ma már többet tudunk a témáról!

Ilyen borzasztó ötleteket adtak a várandós nőknek régen!

Akár az első, második vagy ötödik gyermeküket várják, az a bizonyos 9 hónap mással sem telik a szülők számára, mint örömteli várakozással. A sok izgalom, például a gyerekszoba dekorációja vagy a név kiválasztása közepette sok anyuka és apuka szíve megtelhet aggodalommal is, mikor gyermekére gondol. Mivel az édesanya pocakjába nem rakhatunk babafigyelőt, az aggódás olykor elviselhetetlenné tud fokozódni.

 

Ennek eredményeképp igen érdekes ötletek születtek arról, hogy az édesanya miként tudja minél jobban segíteni, vigyázni születendő gyermeke egészségét. Szerencsére mára az orvostudomány sokkal fejlettebb és lényegesen többet tudunk a magzatok fejlődéséről, mint ez előtt bármikor. Ezek a régi tanácsok azonban gyakran többet ártottak, mint használtak, gyakran még placebonak is csapnivalóak voltak.

 

Mi férfiak másképpen éljük meg ezt a 9 hónapot és a legtöbb anyai dologról bizonyára nincs is sok fogalmunk, de azért még mi is egyből látjuk, hogy az itt felsorolt tanácsok egyszerűen nevetségesek!

 

Lássuk őket a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket