notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Vasas Henger a BVSC otthonában

hirdetes

Vasas Henger a BVSC otthonában

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Amikor készülődtem a szombat délutáni mérkőzésre és kiléptem az ajtón, gyönyörű napsütés, kellemes szellő, madárcsicsergés, csupa idilli pillanat. Aztán kezdtem hangolódni a fővárosi rangadóra és kezdtem érezni a feszültséget, amit a két kiváló csapat tagjai érezhettek a bemelegítés alatt. Szoros lesz, jegyezte meg egy néző. Szép számmal gyülekeztek az emberek síppal, dobbal, nádi hegedűvel és hangos rigmusokkal. 

Amikor készülődtem a szombat délutáni mérkőzésre és kiléptem az ajtón, gyönyörű napsütés, kellemes szellő, madárcsicsergés, csupa idilli pillanat. Aztán kezdtem hangolódni a fővárosi rangadóra és kezdtem érezni a feszültséget, amit a két kiváló csapat tag

Az első meglepetés akkor ért, amikor Steinmetz Ádámot ismét vízben láttam. Aztán a második akkor, amikor a Vasas hihetetlen magabiztosan kezdett. Akkor arra gondoltam, hogy látva a vasutasok utolsó meccseit, pár perc és jön a felzárkózás a „szoroshoz”. Tévedtem. Egyre hízott az előny, s bár vízilabdában a 7:3-as vezetés nem életbiztosítás. Valahogy nem volt benne a levegőben a második félidei feltámadása a házaiknak. Rendre elhaltak az erőtlen támadások, és ha lövéssel is végződtek, vagy nem találtak célt vagy a kapus védett kiválóan. Ádám vezetésével a vendégek pedig csak lőtték a gólokat. Az egykori válogatott kiválóság úgy irányította csapatát, mint egy igazi hadvezér. Ha kellett dicsért, ha kellett keményen korholt és még gólt is lőtt.

hirdetes

 

A vége örömjáték volt a Vasas számára és ez alkalommal szenvedés a hazaiaknak. A vége 7:13 teljesen megérdemelten!

 

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Lapozz tovább a mérkőzésről készült képekért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
694
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
773 406

Szótár

Fotó

A fényképezőgépekkel fényképeket, vagyis fotókat készíthetünk. Ezek egy adott pillanat... Tovább

Papír

A papír egy szilárd anyag, amelyre kézzel írjuk a szöveget, illetve gyakran használt... Tovább

Tovább a lexikonra