notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Vasas Henger a BVSC otthonában

hirdetes

Vasas Henger a BVSC otthonában

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Amikor készülődtem a szombat délutáni mérkőzésre és kiléptem az ajtón, gyönyörű napsütés, kellemes szellő, madárcsicsergés, csupa idilli pillanat. Aztán kezdtem hangolódni a fővárosi rangadóra és kezdtem érezni a feszültséget, amit a két kiváló csapat tagjai érezhettek a bemelegítés alatt. Szoros lesz, jegyezte meg egy néző. Szép számmal gyülekeztek az emberek síppal, dobbal, nádi hegedűvel és hangos rigmusokkal. 

Amikor készülődtem a szombat délutáni mérkőzésre és kiléptem az ajtón, gyönyörű napsütés, kellemes szellő, madárcsicsergés, csupa idilli pillanat. Aztán kezdtem hangolódni a fővárosi rangadóra és kezdtem érezni a feszültséget, amit a két kiváló csapat tag

Az első meglepetés akkor ért, amikor Steinmetz Ádámot ismét vízben láttam. Aztán a második akkor, amikor a Vasas hihetetlen magabiztosan kezdett. Akkor arra gondoltam, hogy látva a vasutasok utolsó meccseit, pár perc és jön a felzárkózás a „szoroshoz”. Tévedtem. Egyre hízott az előny, s bár vízilabdában a 7:3-as vezetés nem életbiztosítás. Valahogy nem volt benne a levegőben a második félidei feltámadása a házaiknak. Rendre elhaltak az erőtlen támadások, és ha lövéssel is végződtek, vagy nem találtak célt vagy a kapus védett kiválóan. Ádám vezetésével a vendégek pedig csak lőtték a gólokat. Az egykori válogatott kiválóság úgy irányította csapatát, mint egy igazi hadvezér. Ha kellett dicsért, ha kellett keményen korholt és még gólt is lőtt.

hirdetes

 

A vége örömjáték volt a Vasas számára és ez alkalommal szenvedés a hazaiaknak. A vége 7:13 teljesen megérdemelten!

 

Kép és szöveg: Koncz Dezső

Lapozz tovább a mérkőzésről készült képekért!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Magyarország

Kis hazánk a Kárpát-medence szívében, Európa közép-keleti részén. Államformája... Tovább

Ruha

A ruhák nem csak praktikai, hanem esztétikai célt is szolgálnak, kiváltképp napjainkban. Az... Tovább

Tovább a lexikonra