Ebben a medencében addig úszhatsz, amíg csak bírod!

Itt a Végtelen Medence, amiben megállás nélkül úszhatsz!

Szerző: kvothe - 2020.04.14.

Ennél ötletesebb találmányt biztos nem látsz majd a héten! Ebben a medencében addig úszhatsz, ameddig csak akarsz, és az egész elfér egy kisebb udvarban!

Ebben a medencében addig úszhatsz, amíg csak bírod!

Az úszás a legegészségesebb és legszórakoztatóbb sportok közé tartozik. Megmozgatja az ember minden részét, segít a mozgássérültek felépülésében, és rengeteg vízben is élvezhető játékot is lehetővé tesz.

 

Azoknak viszont, akik csak most kezdik gyakorolni az úszást, egy uszodai medence elsőre túl nagynak bizonyulhat, a profik pedig már rég kinőtték őket. Egy folyó vagy tengerpart viszont kényelemben, biztonságban és tisztaságban sem olyan, mint egy saját medence, viszont most megint ott vagyunk, hogy nincs elég hely – ördögi kör.

 

Különben is, nem mindenki engedheti meg magának, hogy saját óriásmedencéje legyen, akár anyagilag, akár a rendelkezésre álló hely miatt.

 

A Végtelen Medence – megoldás minden problémára

 

A Végtelen Medence egyfajta futópad úszoknak. James Murdock, a medence feltalálója öntözőcsatornákban úszkált a sodrással szemben (ahogy azt az emberek csinálni szokták, igaz?) és ekkor született meg a nagy ötlet – miért ne építsünk egy olyan medencét, amiben mesterséges és szabályozott sodrást kelthetünk?

 

1988-ban készítette el a prototípust, azóta többezer vásárlója volt. De mégis miért ilyen népszerű ez a különleges medence? A következő oldalon bemutatjuk, hogy mennyire sokoldalú, és mi mindenre használják!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket