Csoportos beszélgetésekben is eltűnésre állíthatók az üzenetek a Viber-en

Érkezik a Viber újítása! - Nem lesz több gond a csoportokban eltűnésre állított üzenetekkel

Szerző: Szaka Ádám - 2021.10.22.

Nem kell többé amiatt aggódnunk, hogy a Viber-en történő, csoportos beszélgetésekben eltüntetésre állított üzeneteink újra szembejönnek velünk, köszönhetően az applikáció legújabb funkciójának. 

Újítás a Viber csoportos beszélgetésekben

Milyen feladatkört lát el az új funckió?

Hála a Viber funkciójának, a használók számára lehetővé vált az az opció, hogy eltüntessék üzeneteiket. Ezt az időintervallumot maguk határozhatják meg, lehet 10 másodperc, de akár egy nap is. A legújabb frissítésnek köszönhetően, ez a dolog elérhetővé vált a csoportos üzenetek színterein is. Szintén az újítás hozománya, miszerint az applikáció megnehezíti azoknak a dolgát, akik az egyes eltűnő üzeneteket meg szeretnék őrizni maguknak saját felhasználásra. 

A bővített opció segítségével, a használók számára lehetőség nyílt arra, hogy a csoportos társalgásokban a saját maguk által beírt üzenet mikor tűnjék el a palettáról. Ez a beállítás több megadott időpontra kiterjeszthető, akár egy órára, vagy egy napra. Ennek következtében, a Viber lett az az applikáció, amely az eltüntetett üzenetekre vonatkozóan a legtöbb lehetőséget biztosítja az alkalmazóinak, ahogyan ezt a Rakuten Viber közlemény a nyilvánosság elé tárta.

Hogyan működik majd különböző operációs rendszereken?

Amennyiben ezt a beállítási módot használjuk az Android 6-os, esetleg ennél újabb rendszerrel rendelkező készülékek esetében, úgy a Viber maximálisan letiltja az üzenet továbbítást, bemásolását, avagy a képernyőkép készítésének lehetőségét.

 Hogyha korábbi Android operációs rendszert használunk, vagy iOS-t, a csoportos beszélgetésben résztvevők számára automatikus üzenet kerül kiküldésre, amikor valamelyik tag mentést készít a képernyőn feltűnő, viszont eltüntetésre állított üzenetről. 

Ez a módosítás nem csupán a szöveges üzenetekre értendő, hanem a matricákra és a képekre ugyanúgy vonatkozik. 
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket