Vicces és ötletes rajzzal vágott vissza tanárának a szellemes hallgató

Röhög az internet: titkos üzenetet rejtett el a beadandójában, így vágott vissza a tanárának

Szerző: kvothe - 2017.01.02.

Minden idők legötletesebb és legviccesebb rejtett üzenetét rajzolta meg ez a designt tanuló diák, akinek elege lett a tanárából.

Vicces és ötletes rajzzal vágott vissza tanárának a szellemes hallgató

A felsőoktatásban tanuló hallgatók legfőbb ellensége nem más, mint a határidő. Legyen szó vizsgákról vagy beadandó munkákról, muszáj tudni időben, hogy mikorra tervezik az anyag számonkérését vagy a beadandók bemutatását a tanárok.

 

Ehhez felkészülési időre van szükség, azonban ezt elég gyakran figyelmen kívül hagyják, és valótlan határidőket szabnak ki a kedves oktatók. Ha pedig nem sikerül átmenni a félévi vizsgákon, akkor jöhet az ismétlés, vagy sokan fel is adják a felsőoktatás és a diploma hajkurászását.

 

A designt tanuló lány, Lama Ali is hasonló helyzetbe került. A rajztanára egy rendkívül nehéz feladatot adott neki – képes volt egyetlen nap alatt három beadandó rajzot is elkérni a lánytól. Még a legnagyobb művészeknek is beletelik egy kis időbe, hogy egy-egy prezentálható alkotást készítsenek, de egy hallgatónak három rajz szinte lehetetlen feladat. Mégis mikor egyen, aludjon a lány?

 

Lama úgy gondolta, hogy egy ötletes képpel vág vissza tanárának, amiért így elbánt vele. A három alkotásából az egyik így nézett ki, ebben rejtette el üzenetét:

 

 

Neked sikerült megtalálnod? Ha nem, ne csüggedj, hiszen még maga a rajztanár sem jött rá!

 

A következő oldalon megmutatjuk, hogy hol van a rejtett üzenet, és mi áll benne!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket