Üde színfolt az F1 palettáján - Videó Kimi Raikkönen karrierjéről

Üde színfolt az F1 palettáján - Videó Kimi Raikkönen karrierjéről

Szerző: Jobs24 - 2014.01.14.

Kimi Raikkönenről lehet mondani pozitívat vagy negatívat. De egy biztos, semmiképp sem egy unalmas figurája a Forma 1 világának. A maga nemében egy meglehetősen érdekes személyiség, aki szinte még kölyökként, 23 darab együléses formaautóban eltöltött verseny után lépett be a Forma 1 kőkemény világába. Számára sikerült az, ami számtalan versenyzőnek nem jött össze, végérvényesen letette a névjegyét az autósport királykategóriájában, és sokakban felmerül a kérdés, hogy csudába nyerhetett "csak" egyetlen egy  világbajnoki címet egy olyan őstehetség, mint Kimi Raikkönen.

 

Üde színfolt az F1 palettáján - Videó Kimi Raikkönen karrierjéről

A finn szupersztár a 34 életévével már nem számít fiatalnak a száguldó cirkuszban, de benne talán még megvan az a képesség, ami egy Forma 1-es csapatot képes világbajnoki címre vezetni. Az sem volt véletlen, hogy a Ferrari néhány sikertelen szezon után ismét leszerződtette a jégembert, aki az olasz istálló történetében utoljára hódította el a világbajnoki címet a vörösöknek. Leendő csapattársának, Fernando Alonsonak most alaposan fel lett adva a lecke. Vajon Alonso most is megállja a helyét a Ferrarinál, vagy Raikkönen megismétli a 2007-es káprázatos formáját? Ez kiderül az idei évben!

Addig is itt van egy nagyszerű képsorozat és egy videó a jégember eddigi pályafutásáról:

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket