Magyar férfi a világ harmadik legjobb virágkötője

Magyar férfi lett a világ harmadik legjobb virágkötője

Szerző: vargazsanett - 2019.03.06.

Mezőffy Tamás dobogós lett a virágkötők világversenyén. Nem kimondottan férfi szakmát választott Tamás, de elhivatottsága miatt nagyszerű helyezést ért el munkájában, ami tulajdonképpen a hobbija is!

Magyar férfi a világ harmadik legjobb virágkötője

Három éve első lett Mezőffy Tamás a Europe Cup – European Florist Championship versenyen, március első hétvégéjén pedig az Interflora World Cup 2019 világversenyen harmadik helyezést ért el – szúrta ki a Balkonada – balkonada.cafeblog.hu.

 

A 2019. március 1 és 3 között Philadelphiában rendezett versenyen Tamás ismét bebizonyította, hogy eddigi sikereit nem a véletlennek köszönheti.

 

 

A virágkötészet Európa-bajnoki címe után a világ harmadik legjobbjának választották meg Mezőffy Tamást. 

Magyar felnőtt virágkötő még soha nem kapott ilyen magas elismerést, mint most Tamás a Philadelphiában rendezett versenyen, ahol több fordulóban kellett tehetségüket bizonyítani a versenyzőknek. Lapozd végig a galériát:

 

 

A világversenyen megszerzett harmadik helyezés nagyon nagy elismerés a magyar virágkötő szakmának is. Gratulálunk!

A több fordulós, meghatározott időtartam alatt megvalósítandó meglepetés feladatok sem fogtak ki a kreatív mester virágkötőn. Egyedi stílusa, igényes, dekoratív és formabontó alkotásai ismét elnyerték a szakmai zsűri elismerését és meghozták számár a sikert.

 

 

A versenyt az ausztrál Bart Hassam (középen) nyerte, míg második helyen az orosz Natalia Zizko (jobbra) végzett! Nézd meg a következő oldalon lévő videót a végső megmérettetésről és az eredményhirdetésről!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket