Ernestine Shepherd a világ legfittebb testépítő nagyija. Már 80 éves!

A világ legfittebb nagyija 80 éves lett

Szerző: vargazsanett - 2020.03.31.

Érezted már valaha úgy, hogy túl öreg vagy valamihez? Felejtsd el! Erre Ernestine Shepherd a legjobb bizonyíték. Ő a világ legidősebb női testépítője, hiszed vagy sem, nemrég töltötte be a 80-at!

Ernestine Shepherd a világ legfittebb testépítő nagyija. Már 80 éves!

Láttad már valaha azt a mémet, amin két idős nő látható, az egyik fitt, egészségesnek és boldognak látszik, a másik tolószékben ül és úgy néz ki, mint aki egymás után kapkodja be a gyógyszereket? A mémben szereplő egészséges és sokakat inspiráló nő Ernestine Shepherd, aki nemrég múlt 80 éves. Shepherd nem olyan, mint a korabeliek. Ő a világ legidősebb női body builder versenyzője, aki még a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült.

 

1936. június 16-án született Baltimore-ban és egészen 56 éves koráig nem sportolt. Ahogy mondja, testvére segítségével kezdett el rendszeresen mozogni. Miután ő elhunyt, Shepherd nem törődött többet az egészségével. Mikor azonban magas lett a vérnyomása, úgy döntött, változtatnia kell. Ma már mindennap hajnali 3-kor kel, hetente 130 km-t fut le, odafigyel a kalóriabevitelre, főtt tojásfehérjét, csirkét, zöldségeket és rengeteg vizet fogyaszt.

 

Nézd meg a következő oldalon egy videóban ezt a 80 éves fitt, testépítő nagymamát :)

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket