Legokosabb emberek a világon

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Február 19. Kedd - Zsuzsanna
hirdetes
 | Szerző: fö
címkék: Érdekesség, Lenyűgöző technika, Magyar történelem, Technika

Íme a világ legokosabb emberei

hirdetes
Legokosabb emberek a világon

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai napig áldunk a fejlődésben!

A világ legokosabb embereinek listáját Libb Thims, egy amerikai elektrokémiai mérnők készítette el, ő azoknak az embereknek a névsorát gyűjtötte össze, akiknek az IQ-juk 200 fölött volt. Az amerikai férfi majd készített egy listát azokról a személyekről, akik különleges tehetséggel rendelkeznek egy adott területen, 130 fölötti IQ-juk lehet.

A végén pedig elkészítette azt a listát, amelyen a világ legokosabb emberei szerepeltek. A mérnök szerint az IQ teszt nagyon relatív, ezért ő nem csak ezt vette alapul a lista elkészítéséhez, hanem az emberek teljesítményét is.

hirdetes

 

 

A 10-ik helyen szerepel Thomas Young, fizikus és angol orvos, aki fontos felfedezéseket tett az optikában és az orvoslásban. Youngnak sikerült részlegesen megfejtenie az egyiptomi hieroglifákat, a mechanika, a fizika és a zene világában is végzett felfedezéseket. Thims számításai szerint Youngnak 180-200 között volt az IQ-ja.

 

 

A kilencedik helyen William Sidis áll, ő egy amerikai csodagyerek, akinek az IQ-ja 200-300 között volt. Ennek a csodagyereknek a története nagyon érdekes. Kétéves korában William franciául és angolul írt és a New York Timest olvasta. 9 éves korában a Harvardra küldték, de nem engedték részt venni az órákon, az érzelmi éretlensége miatt .2 évig  járt órákra Tufts-ba, majd 11 éves korában felvették a Harvardra .Elmenekült a világ elől, mert megijedt a népszerűségétől. 46 éves koráig élt amikor agyvérzésben halt meg.

 

Lapozz egyet és nézd meg ki volt a többi legokosabb ember a világon!

hirdetes
hirdetes

Íme a világ legokosabb emberei

Íme a világ legokosabb emberei

2019-01-21

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai napig áldunk a fejlődésben!

A 9 legjobb magyar népmese, amit te sem hagyhatsz ki!

A 9 legjobb magyar népmese, amit te sem hagyhatsz ki!

2018-06-07

Ha szereted a magyar népmeséket, akkor ennek a cikknek örülni fogsz nagyon. Elhoztuk a 9 legjobb, fergeteges magyar népmesét, amit nem lehet kihagyni!

Retro Balaton! Ilyen volt a 80-as évek nyaralása!

Retro Balaton! Ilyen volt a 80-as évek nyaralása!

2018-07-05

Az a csodálatos 80-as évek! Ilyen volt anno egy balatoni nyaralás, olajban tocsogó hekk, a Kinizsi sör és Wartburgok kipufogóinak szaga lengett körbe minket! Nosztalgiázz velünk most te is!


2018-09-05 A herceg Magyarországra látogat!

A brit nagykövetség kiadta, hogy Magyarországra látogat András herceg. Több helyen is feltűnik majd, programja nagyon sűrű lesz. Több infót a cikkben találsz!

2019-01-17 3. helyezést értek el a magyar mentősök! Ismét magyar siker!

3. helyezést értek el a magyar mentősök ezen a világversenyen, ahol amúgy mindig nagyon jó helyen végeztünk. Most ismét sikerült a dobogóra kerülni, gratulálunk a versenyzőknek!

2018-12-06 Egy vadiúj BMW-be temette el apját a fiú koporsó helyett!

A fiú úgy érezte, hogy azzal tudja kifejezni mennyire szerette apját, ha egy átlagos koporsó helyett egy méregdrága, vadiúj BMW-be temetteti el apját...

2018-10-08 Végig magát kamerázta a vegasi útját dokumentáló ír kiránduló

A GoPro nem túl bonyolult eszköz, pont ezért választják az emberek mindenféle időtöltés lefilmezéséhez. Az ír Evan Griffin édesapja fiától kölcsönkapott GoProjával, las vegasi útját dokumentálta volna, ám nem ment ez olyan könnyen.

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van...

A kekeckedő, kötekedő nők a legokosabbak - állítják a pszichológusok

Pszichológusok állítják, hogy minél kötekedőbb, kiállhatatlanabb és kekeckedőbb egy nő, annál okosabb és intelligensebb. Hogy mi bizonyítja ezt az...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.