Csókkal üdvözlik minden nap a főnököt, különben kirúgja őket

Ez a férfi a világ legrosszabb főnöke - te sem lennél képes elviselni!

Szerző: kvothe - 2017.03.27.

Lehet, hogy a főnököd rendszeresen eláraszt munkával, de legalább nem kell minden nap szájon csókolnod, hogy megtarthasd az állásodat.

Csókkal üdvözlik minden nap a főnököt, különben kirúgja őket

A főnökével nem mindenki jön ki jól. Az emberek azt gondolnák, hogy egy olyan munkahelyen, ahol minden reggel csókkal indítanak a hölgyek a főnöknél, bizonyára rendkívül jó lehet a viszony az alkalmazó és alkalmazottak között. Nem, nem olvastad félre.

 

Egy meg nem nevezett cég főnöke minden reggel végigcsókolgatja összes női alkalmazottját, mondván, hogy ez építi a csapatszellemet, és megerősíti a köteléket a beosztottakkal. Elmondása szerint ez a szokás előnyösen befolyásolja a munkamorált és hogy hogyan viszonyulnak egymáshoz a dolgozók.

 

A helyzet abszurditását tovább fokozza, hogy nem csak egy baráti pusziról van szó, hanem konkrét csókkal kell minden nap köszönteniük a főnököt a hölgyeknek. Minden reggel 9 és 9:30 között erről szól a munka náluk.

 

Tovább a videóra a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket