Ez a világ legszebb munkahelye - német cég keresi a munkavállalókat!

A világ legszebb munkahelyére keres munkavállalókat ez a német cég!

Szerző: vargazsanett - 2020.04.14.

“Ahol mások nyaralnak, te ott fogod tölteni a munkanapodat” – hirdeti magát ez a német cég, aki a világ legszebb munkahelyére keres munkavállalókat egész nyárra!

Ez a világ legszebb munkahelye - német cég keresi a munkavállalókat!

A Beach Inspector nevű cég ezzel a jeligével hirdeti magát: “Ahol mások nyaralnak, te ott fogod tölteni a munkanapodat”. Már ez sem hangzik rosszul, ugye? A cég strand értékeléssel foglalkozik, a világ összes strandjáról készítenek felméréseket. Évente 700 milliónál is több turista utazik a világon, de a strandok állapotáról ritkán látni hiteles információt. Ez a berlini cég 2014-ben alakult és azt tervezi, hogy pár éven belül a világ összes nagyobb strandjáról készít értékelést, weboldalukon pedig majd 5 nyelven lehet elérni az információkat.

 

Az utazásokhoz és a felmérésekhez keresnek inspectorokat, akiknek átlagos turistának öltözve kell majd bejárniuk a strandokat, üdülőhelyeket, miközben értékelik egy 120 kritériumot tartalmazó rendszer alapján azokat, fényképeket és videókat készítenek róluk. Nem hangzik rosszul, ugye? :) Természetesen szuper fizetésért cserébe, és az utazást, az étkezést, a szállást, mindent a cég áll! Következő oldalon megnézheted egy videóban, hogy pontosan hogy is néz ki ez a munka és milyen helyekre kell ellátogatnod. :)

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket