Egy kamionos kiakadt a menekültek miatt

Egy kamionos, aki megelégelte a menekülteket

Szerző: bohacs - 2015.11.29.

Egy kamionos, aki kikelt magából teljesen, nem is csodálom ezt, lehetetlen elviselni a menekültáradatot, az Európába érkező migránsok ugyanis dobálják a kamionokat, letörik a tükröket, felmásznak rá és még sorolhatnám, hogy mennyi minden emberhez nem méltó dolgot cselekednek.

Kiakadt a kamionos a menekültek miatt

 

Már majdnem 1,5 millióan nézték meg Á. Levente Jeddi szerdán közzétett videóját a YouTube-on arról, hogyan küzd meg a franciaországi Calais környékén az autópályát elárasztó férfiakkal, akik megpróbálnak felszállni kamionjára. A felvétel hasított a LiveLeak-en is, ahol az elmúlt napok egyik legnépszerűbb videóje lett.  A káromkodásokkal teli dühkitörést pedig már angol felirattal is meg lehet nézni – amiből még a “geci” szót is megtanulhatja a világ.

 

A videóról közben már több külföldi lap is beszámolt, köztük a brit Mirror, az amerikaiBreitbart brit kiadása, valamint az új-zélandi TVNZ is. Természetes főleg arra a pillanatra kihegyezve, amikor a sofőr dühösen ráhúzza a kamiont az út szélén vonuló emberekre.

 

Levente később azt mondta, hogy az igazi menekültekkel nincsen semmi baja, sőt, még segít is nekik, ennivalót ad oszt sokszor. Azokkal a "menekültekkel" van baja, akik valószínűleg a törvény elől vagy a jobb megélhetés reményében menekülnek. A valódi menekültek szakadt ruhában, éhesen nézelődnek a bokrok közül, akikkel viszont a baj van általában, új ruhákban, drága ékszerekben rohangálnak az autópályán, rongálják a kamionokat és veszélyeztetik az embereket. Szerinte ezek az emberek elvették a szegényebbek értékeit még a táborokban, fosztogatják szerencsétlenebb társaikat is. A videóban elhangzó hangnemet azzal magyarázta, hogy ezt igazából a barátainak szánta, és egyáltalán nem büszke rá, de ez tehetetlen keserűség hangja. A videót a következő oldalon megtekintheted te is!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket