Fogalmuk se volt, hogy világjárvány van a Földön

Élő adásban tudták meg, hogy kint világjárvány tombol!

Szerző: István81 - 2020.03.25.

A Big Brother elnevezésű reality show a németeknél a 13. évadnál jár jelenleg. Kis hazánkban is jól ismerjük ezt a sorozatot, nagy népszerűségnek és nagy közutálatnak örvendezet, teljesen megosztotta a nézőközönséget.

Fogalmuk se volt, hogy világjárvány van a Földön

Németországban is kézről kézre járt a csatornák között ez a sorozat látható volt az RTL2-n majd a Sixx csatornán és most a Sat1 adó támasztotta föl. A Nagy Testvér idén február 10. óta fut, 14 lakója van a háznak, természetesen fiúk lányok vegyesen. Természetesen egy cél mozgatja őket a pénz és a hírnév. A luxusvilla Németország nyugati részén Kölnben van felépítve, mivel a bent lakók teljesen el vannak szigetelve a külvilágtól, mit sem sejtettek a világban zajló eseményekről. Nem tudták, hogy a falakon túl ismerőseik, szeretteik, barátaik és az egész nemzet küzd ezzel a szörnyű helyzettel. Azt meg rémálmaikban se gondolták volna, hogy már náluk is 33 ezer fertőzött és 164 halott van már. A bent élőket egy rendkívüli élő showban tájékoztatták, hogy mi is zajlik a világban és az országukban. Egy plexifal mögül jelentkezet be a két műsorvezető, és részletesen tájékoztatták a játékosokat, hogy pontosan mi is ez a járvány, mit kell tudni róla. Ezek után mindenkinek levetítetek egy videóüzenetet, amit a családtagok küldtek. A csatorna elmondta, hogy nem szakítják félbe a showt, minden higiéniai óvintézkedést megtettek, hogy tovább folytatódjon a Nagy Testvér. Hogy ez mennyire viseli meg a bent lévőket, és hogy valaki felakarja e adni a játékot majd kiderül. 

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket