Villanyszámla magas fogyasztása - takarékoskodás

Sokallod a villanyszámlád? 4 dolog, ami csúnyán megnyomja a fogyasztásod!

Szerző: vargazsanett - 2020.05.25.

Ha hónap végén mindig soknak találod a villanyszámládat, akkor eljött az idő, hogy takarékoskodj! Mutatunk 4 dolgot, ami csúnyán megnyomhatja a fogyasztást!

Villanyszámla magas fogyasztása - takarékoskodás

Ha hónap végén mindig nagy számlákkal kell szembesülnöd, itt az ideje, hogy takarékoskodj végre egy kicsit. Az alábbiakban megtudhatod, hogy melyek azok az elektronikai gépek, melyeket nem feltétlenül kell állandóan áramforrás alá helyezni. Ezeket a legtöbben nem tudják, így rengeteg háztartásban szinte mindig be vannak dugva a konnektorba, kikapcsolt állapotban is fogyaszthatnak!

 

1.Laptop

Ha fel van telve maximálisan a laptop akkumulátora, akkor nyugodtan kihúzhatod a konnektorból. Bizonyos típusú laptopok ugyanis stand-by módban is sokat fogyasztanak. Emiatt jobb erre figyelned akár az otthoni munka vagy az online filmek nézése során. Jobb, ha kihúzod és amikor szükség van rá csak akkor dugod vissza a konnektorba a töltőkábelt. 

2.Wi-Fi

Ha senki nem használja az internetet, akkor nyugodtan húzd ki a modemet a konnektorból, mert ilyenkor is áramot fogyaszt. Emiatt jelentősen megemlekedhet a villanyszámlád, hiszen a wifi nem áll le magától. 

 

Lapozz egyet és mutatom a többi villanyzabáló forrást otthonodban!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket