Egy virtuális hullámvasutat próbált ki a néni, és imádta!

A 89 éves nagymama először találkozik a virtuális valósággal - a reakciója hatalmas!

Szerző: kvothe - 2017.01.02.

Ez a nagyi nagyon bátor volt, amiért kipróbálta a virtuális hullámvasutat, a reakciója pedig arról árulkodik, hogy nagyon tetszett neki az egész! Örömében azt sem tudja, mit szóljon!

Egy virtuális hullámvasutat próbált ki a néni, és imádta!

A virtuális valóság (VR) az utóbbi években egész egyszerűen berobbant a technológia világába, és mára már számos eszköz támogatja legalább a 360 fokban látható képek megtekintését. Sok okoskészülék is lehetővé teszi, hogy egy különlegesen rögzített képben vagy videóban „körülnézzünk”. Egyre több digitális játék is támogatja ezt a funkciót.

 

Az idősek azonban nem igazán kedvelik a modern technológia vívmányait. Természetesen vannak kivételek, de általában megmaradnak a megszokott, jól bevált dolgaik mellett. Persze a korral nem feltétlenül veszik el az emberekből a kalandvágy. Sokak nyugdíjas létükre hegyeket másznak meg, és maratonokat futnak le, a porban hagyva a később érkezett generációk tagjait.

 

{cikk}ferfibarlang.hu:idos-joga-atvaltozas{/cikk}

 

Mi történik azonban, amikor ráveszünk egy 89 éves nénit, hogy próbálja ki azt a virtuális bizgentyűt, amiről az unokák annyit áradoznak? Nos, valakinek sikerült, és az eredmény az egyik legviccesebb dolog, amit valaha láttunk!

 

A „hullámvasutazó” nagyiról készült videó a következő oldalon látható! Mindenki élesítse a rekeszizmokat!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket