A Splash Drone 3 Auto vízálló drónnal akár már víz alatti felvételeket is készíthetsz!

Megjelent a vízálló drón

Szerző: victoriavarga - 2018.02.15.

Mostanában már profibbnál profibb drónok jelennek meg, amelyekkel lélegzetelállító felvételeket lehet készíteni, de ekkora újítást eddig még nem tudtak a nagy cégek sem felmutatni, mint a most megjelenő vízálló drón. 

tengerparti drón felvétel

Mit jelent a vízálló drón?

Mint tudjuk, a rendes drónoknak is már számos funkciója van, a hobbi célú felvételeken kívül. A vízálló drón egy olyan újdonság, ami minden drón szerelmesnek elnyeri majd a tetszését, mert olyan felvételek elkészítését teszi lehetővé, amire eddig nem volt példa. Többféle küldetésben is bevethető egy vízálló drón, természetesen légi felvételek készítésére tökéletesen alkalmas, de akár az egész drón képes a víz alá merülni rövidebb időtartamokra, képes lebegni és úszni, édes és sós vízben is, de az eső sem jelent neki akadályt. Ha te is szeretnél a vízközelben, vagy a víz alatt felvételeket készíteni Splash Drone 3 Auto vízálló drónnal, akkor KATTINTS IDE!

 

Mire lehet használni?

Felmerül a kérdés, hogy milyen céllal érdemes vízálló drónt vásárolni. Számos olyan terület van, ahova még a legprofibb drónokkal sem merészkedünk, ezért a vízálló drónokkal új kapuk nyílnak meg a drónpilóták számára. Korábban sokan nem merték kockáztatni, hogy borsos árú drónjukkal a nyílt víz fölé repüljenek vagy megközelítsék azt, de a Splash Drone 3 Auto-val ez is elérhetővé válik.  Tökéletes példája egy vízesés, ahol se a páratartalom, de a szálló vízcseppek sem megfelelő körülmények egy átlagos drón számára, annál inkább erre, és ilyen hasonló körülményekre tervezték a vízálló drónt. 

Vízi sportok 

A vízi sportok szerelmesei most örülhetnek igazán, hiszen mostantól nem csak sisakra szerelt akciókamerákkal tudják megörökíteni sportoló tevékenységüket, hanem egy teljesen új szemszögből, a vízálló drónnal biztonságosan dokumentálhatják azt. 


Horgászat

A drónhoz külön beszerezhető SAR rakománycserélő mechanizmus, amely jelentősen kibővíti a vízálló drón funkcionalitását. Ez a technológia új tereket nyit meg a horgászatban is, hiszen a nyílt víz fölé reptethetjük a csalit és a zsinort, sokkal messzebbre juttatva azt a parttól, mint amennyire azt bárki képes lenne bedobni. Így lehetőség nyílik kisebb halak kifogására is, de az igazán nagy kapásokat jobb meghagyni profi horgászoknak, mert egy nagyobb hal könnyedén leránthatja a drónt. 

Hasznos eszköz a vízimentőknek

A vízálló drón talán egyik leghasznosabb funkciója, hogy a vízimentőket szolgálja. 
Veszély esetén akár repülő jelzőtáblaként is tud szolgálni, mintegy 16 percet képes a levegőben tölteni. Egy életmentési akció kisegítő eszköze is lehet, nem csak felderítési szempontból, hanem mivel 1 kg-os terhelést lehet rátenni, ami azt jelenti hogy egy kisebb csomag, vagy mentőeszköz bedobását teszi lehetővé, segítve a mentő csapat gyorsabb munkáját. A rakományhordozó mechanizmus könnyedén és gyorsan felszerelhető a drónra, természetesen teljes mértékben vízálló is.


Splash Drone 3 Auto

A Splash Drone 3 Auto –n minden jelentősebb alkatrész rozsdamentes acélból készült, és teljesen vízálló. A kamerája 14 megapixeles képek, illetve 4K videók (25 FPS) rögzítését teszi lehetővé. A vízálló drón egy 620kv-os motort kapott, és mint minden más alkatrész, ez is egy speciális bevonatot kapott, hogy ellenálló legyen a vízzel szemben. A drónt akár Swellpro okostelefon alkalmazással is vezérelhető, ami jelentősen kevesebb manuális irányítást igényel a pilótától. A drón több biztonsági funkcióval lett ellátva, mint a Return Home, ami autómatikusan visszaküldi a drónt a felszállási pontra, vagy az Auto Land funkció, ami biztonságosan landoltatja a drónt ha az akkumulátorok lemerülnének, de erről természetesen előzetesen figyelmezet. 
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket