Vízálló kamera, fényképezőgép vagy drón? Ezeket a kütyüket imádni fogod nyáron!

Vízálló kütyük nyárra: ezeket imádni fogod a nyaralás alkalmával!

Szerző: niki - 2019.07.09.

Mindannyian szeretjük megörökíteni a nyár legszebb pillanatait, hiszen a nyaraláson készült fotók és videók szuper emlékül szolgálhatnak a szürke téli hétköznapokban… Azt azonban senki nem szeretné, ha a nyaralás legjobb felvételeiért telefonja, fényképezőgépe életével fizetne! Szerencsére nincs is erre szükség, hiszen szinte már mindenből kapható vízálló verzió… Mutatjuk a legnépszerűbb vízálló kütyüket, amelyekkel akár a vízalatti élővilágot is megörökítheted! 

Vízálló kütyük nyárra

A vízálló telefon ma már alap? Azért ne olyan hevesen…

Néhány éve egy ilyen cikk főcímében még a vízálló telefon lenne a legnagyobb szenzáció, ma már azonban ez korántsem olyan nagy durranás. A modern, felső kategóriás mobiltelefonok között szép számmal találunk már olyan darabokat, amelyek részben vagy egészében képesek ellenállni az esőcseppeknek, vagy akár a víznek is… 


De mi van a tengervíz alatt? Nos, ha egy kicsit is utána olvasunk a legnagyobb márkák vízalatti telefonjain végzett teszteknek, azért nem biztos, hogy ilyen kedvező a kép… Ezek ugyanis a legtöbb esetben csak bizonyos mértékig vízállóak – és bár a gyártók sok esetben vállalnak garanciát a beázásra, ezt megkockáztatni nem érdemes. 


Ha mégis úgy gondolod, hogy telefonoddal készítenéd el a legjobb vízalatti felvételeket, javasoljuk, hogy előtte tájékozódj alaposan annak képességeit illetően! 

 

A tökéletes megoldás: vízálló akciókamera a DJI-tól, vagy épp a GoPRO-tól

A dji osmo Action akciókamera a konkurens GoPRO készülékek mellett nagyot robbant a piacon. Ezek az akciókamerák ugyanis már teljes mértékben, akár több méter mélységig is vízállóak – és akkor még csak a valódi vízalatti felvételekről esett szó! Ezekkel a készülékekkel egész bátran mehetsz a legvadabb helyekre: akár vízeséseket, akár hatalmas viharokat szeretnél megörökíteni, mind a GoPRO HERO 7 Black Edition, mind pedig a DJI Osmo Action jó szolgálatot tesz! 


Bár a készülékek önmagukban is kiválóan ellenállnak a víz okozta károsodásnak, a kevésbé merészek külön vízálló tokot is rendelhetnek mellé – a kamerához képest filléres áron.

 

A vízálló akciókamerákért kattints az alábbi linkekre:
-    DJI Osmo Action kamera
-    GoPRO Hero 7 Black Edition

 

Vízen és levegőben: a vízálló drónra sem kell tovább várni!

Az utóbbi években rendkívül mód megnövekedett a drónok iránti kereslet, és nem is véletlen. Ezekkel a kis eszközökkel valóban lélegzetelállító felvételeket tudunk készíteni a magasból, a távolból: akár a tájról, akár arról, ahogy a család vagy a barátok élvezik a tájat, a nyaralást. 


Egy probléma azonban továbbra is fennállt – ez idáig. Ezek az eszközök rendkívül érzékenyek voltak a nedvességre, így esőben, esetleg egy szép vízesés mellett esélyünk sem volt elkészíteni a sztárfelvételeket. Ez is a múltté azonban, ugyanis a Splash Drone 3 megjelenésével ugyanis már a víz közelében – mi több, a víz alatt is – készíthetsz felvételeket. 


Ez a rendkívüli készülék ugyanis amilyen jól tud repülni, pont olyan jól úszik is.

 

Kattints ide a drónért: Splash Drone 3 vízálló drón.
 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket