A motor, ami képes a vízen is közlekedni!

A vízen járó motor létezik és mindennél menőbb!

Szerző: kvothe - 2017.01.11.

Ha igazi fenegyereknek tartod magad, akkor imádni fogod ezt a szuper vízimocit! Rá mernél hajtani a vízre egy ilyen járgánnyal?

A motor, ami képes a vízen is közlekedni!

Ha azt mondom, hogy homokos, trópusi tengerpart, milyen kikapcsolódási lehetőségek jutnak eszedbe? Úszás, napozás, labdajátékok, szörfözés, futkározás, sörözés, bulizás. Az emberek általában ezek reményében érkeznek meg a partra.

 

Vannak, akik egy nagy, nyüzsgő bulira vágynak, mások pedig csak szeretnének egy kicsit elmenekülni a nagy rohanástól, a zajtól és a mindennapok hajtásától.

 

És akkor itt van Robbie Madison

 

Robbie nyolc éves kora óta arról álmodott, hogy egy motorral hódíthassa meg a tengerpart hatalmas hullámait. Néhány évtizeddel később, 32 évesen megkapta a végső löketet, amire szüksége volt a projekt elindításához.

 

„Gyakran álmodoztam arról, hogy léceket szerelek egy motorra és azzal szelem a hullámokat. Akkoriban ez égtelen butaságnak tűnt, de csak nem ment ki a fejemből. Végül addig játszadoztam a tervekkel és teszteléssel, hogy végül valósággá vált” – mondta Maddison.

 

Egy módosított, egyedi kialakítású KTM 250 SX motorról van szó, ami szó szerint képes a vízen közlekedni

 

A férfi akkor döntötte el, hogy végre megvalósítja gyerekkori álmát, amikor látta feleségét wakeboardozni.

 

Miben különbözik egy hétköznapi motortól? A következő oldalon mutatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket