Vízilabda felsőfokon

Vízilabda felsőfokon

Szerző: bohacs0010 - 2015.01.24.

Amennyiben valaki nyomon követi képes és szöveges beszámolóim sorát, láthatja, hogy legtöbbször vízilabda mérkőzés szerepel a „terítékén”. Nos, ez egyszerűen azért van, mert a hazai bajnokság szinte minden mérkőzése nagyon magas színvonalú, a sportszerető számára kimondottan élvezetes.

Vízilabda felsőfokon

Az is nyomon követhető, hogy többnyire a Kőér utcai uszodából érkeznek az anyagok. Ennek pedig az az oka, hogy nagyon kedvesek, vendégszeretőek a házigazdák, az egész szakosztályi vezetés. Lassan már hazajárok a Riconet Honvédhoz!

 

 

Ezen a hétvégén pedig azért is volt érdekes ide látogatni, mert az OSC érkezett vendégeskedni. Nem véletlen a televíziós közvetítés, hiszen a Honvéd összetétele a volt válogatottak tapasztalatával, az idegenlégiósokkal és az egyre erősebb fiatalokkal megbízható csapat képét mutatja, míg az OSC megerősödve, szinte szárnyal a bajnokságban.

 

 

Nézők is gyülekeztek szép számmal. A vendég drukkerek voltak türelmetlenebbek. A főleg fiatalokból álló csapat már jóval a kezdő sípszó előtt hosszú sort alkotva énekelte a buzdító rigmusokat, hangolódva a derbire.
S ha már a nézőkről szó esett, nem először láttam, teszem hozzá más pályán is, hogy szervezetten, fiatal sportolók érkeznek az uszodákba. Itt éppen a Magyar Labdarúgó Akadémia teljes gárdája tisztelte meg a találkozót, de a Honvéd ifjú pólósai is elfoglaltak egy fél szektort. Okos!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket