Volvo – A biztonság szinonimája

Volvo – A biztonság szinonimája

Szerző: Jobs24 - 2013.11.16.

A Volvo hallatán sokan rögtön a biztonságra, a prémium minőségre és az elegáns designra asszociálnak. A Volvo V40-es, egy olyan autó, amely már gyalogosokat is megvédi a komolyabb sérülésektől.

Valami igazán különleges ajándékot keres szerettének karácsonyra? Ide kattintva az elérhető legjobb árú, sportosan elegáns Nautica karórák közül válogathat!

 

 

 

Aktuális cikkünkben az igazán gyönyörűre sikeredett Volvo V40-est vesszük górcső alá, ami méltó példája a fent felsoroltaknak. A svéd tervezői elég extrémre, sportosra és vadító kinézetűre formálták a legújabb V40-est. A sportos kiviteléből adódóan dupla kipufogós, sőt még ráadásként egy diffúzorutánzat megjelenik a kocsi hátulján.

 

 

Az utastér a Volvo tradícióját követve igen színvonalas, elegáns és felettébb kényelmes, úgy ahogy egy Volvonak lennie kell. A kocsiban található műszerek megvilágítása személyre szabott, ugyanis a vezető a saját ízléséhez igazodva beállítja kék, vörös vagy akár barnaszínű megvilágításúra is a műszereket. Sőt még a témát is megváltoztathatja.

 

 

Volvo modellek kimagasló biztonságukról híresek leginkább, ezért ennek tükrében a V40-es számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek a biztonságot szolgálják, ilyen például a ráfutásra figyelmeztető rendszer, valamint koccanásgátló is. Ezekkel a sofőr elkerülheti a baleseteket. Újdonságként megemlíthető, hogy az esetlegesen bekövetkező gázolásos baleseteknél egy légzsák fújódik fel a motorháztető felső széléből és a szélvédőoszlopból, ezzel megvédve a gyalogost a komolyabb sérülésektől. Ez korszakalkotó újítás a Volvo estében.

 

 

Még a teljesítményéről néhány szót. A kocsit voltaképp egy 1596 köbcentiméteres, 150 lóerős motor hajtja, melynek a végsebessége 210 km/óra.

 

A V40-es alapára a Volvo modelleknek megfelelően közel 6 millió forint.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket