5 kiegészítő, ami bizonyítottan vonzóbbá teszi a férfiakat

5 kiegészítő, ami bizonyítottan vonzóbbá teszi a férfiakat

Szerző: noemivida - 2021.08.24.

A kiegészítők öltözéked azon darabjai, amelyek segítenek egyedi stílust kialakítani, és megkülönböztetni ezzel magadat más férfiaktól. Ha egymás mellé állítasz két férfit ugyan azokban a méretre szabott, stílusos ruhákban, mindketten jól fognak kinézni. Ha azonban az egyikük tudja, hogyan válogassa össze magának a megfelelő kiegészítőket, akkor ezzel garantáltan hatásosabbá válik majd megjelenése.

5 kiegészítő, ami bizonyítottan vonzóbbá teszi a férfiakat

Manapság rengeteg kiegészítő közül választhatunk, ezért lényegében korlátlan stílusvariáció kialakítható. Ez persze kétélű fegyver, hiszen segít ugyan, hogy igazán hozzád illő, egyedi kiegészítőket válogass össze, de egyszerre meg is nehezíti a választást a bőség zavara.

Fontos szempont továbbá, hogy nem minden kiegészítő passzol mindenki stílusához, de vannak olyan darabok, amelyek rögtön sokat dobnak megjelenéseden. Habár a konkrét modellek mindenkinél mások, íme az az öt kiegészítő, amitől azonnal jobban mutatsz majd (ha a megfelelőt választod közülük stílusodhoz)!

 

Karórák

Ha van egy kiegészítő, amitől rögtön vonzóbbá válhatsz férfiként, akkor az egy jó karóra. Na persze, praktikus haszna egy karórának ma már nem sok helyzetben van, nem igaz? Nos, valóban, mindenkinek a zsebében ott lapul egy telefon, de tényleg muszáj mindig azt nyomkodni?

 

Ha van egy karórád, akkor ritkábban kell elővenned telefonodat, amin az értesítések így ritkábban is terelik majd el figyelmedet. Gyakran, amikor csak az idő miatt pillantunk rá telefonunkra, beindul a lavina, és megnézzük az értesítéseket, válaszolunk az üzenetekre, elolvassuk a legújabb cikkeket – tehát vesztegetjük az időnket.

 

Ha azonban csak gyorsan ránézel az órádra, azzal sokkal diszkrétebben ellenőrizheted, hogy mennyi az idő. Nincs illetlenebb dolog annál, mint amikor az ember egy beszélgetés közepén kezdi el nézegetni a telefonját. Egy karóra számos helyzetben jól jön erre a célra.

 

A mellett, hogy segítenek lépést tartani az idővel, a karórák sokkal stílusosabbá is tehetik egy férfi megjelenését. Az önkifejezés eszközei ezek, amelyek viselőjük életstílusáról árulkodnak. Egy karóra rengeteget mesélhet tulajdonosa személyiségéről. Szerencsére bőven van választék, amiben mindenki megtalálhatja a hozzá tökéletesen illő darabot.

Kalapok és sapkák

Listán következő férfi kiegészítője egy jó kalap. Ha hajlandó vagy kilépni komfortzónából, és felhúzni egy kalapot, kellemes meglepetésként ér majd a pozitív visszajelzések áradata. Nem sokan mernek manapság kalapot viselni, ezért is segítenek egyedibbé tenni megjelenésedet a tömegben.

 

Itt nem csak a klasszikusokra kell gondolni – még egy baseball sapka is jól tud állni, de ehhez merned kell kísérletezni a különböző jellegű fejfedőkkel.

A kalapok igazán beszédes, feltűnő kiegészítők, amelyek azonnal több személyiséget csempésznek egy öltözékbe, és egyszerre az ember fejét is melegítik. Bónusz: ha nem sikerült megszelídíteni hajadat, mielőtt elindultál otthonról, egy jó kalap segíthet elrejteni a kócos látványt.

Na persze, ha kalapot viselsz, akkor viselkedj is úgy, mint egy kalapos úriember. Vendégségben, éttermekben, vagy nagyobb épületekben ne felejtsd el levenni kalapodat!
 

Na de milyen kalap, és milyen más kiegészítők? Lapozz, és mutatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket