Ilyen lenne a Walking Dead és a Jóbarátok ha összeállnának

The Walking Friends

Szerző: Dominik96 - 2015.10.15.

Nagyon jó videó született két szuper sorozat intrójának összetételéből. Nézzétek meg ti is, kicsit morbid, de szerintem nagyon jó! (+16)

Walking Dead és a Jóbarátok

Szerintem nincs, vagy maximum nagyon kevés olyan ember létezik, aki ne ismerné a Jó Barátokat.

 

De azért leírom. A Jóbarátok (eredeti címén Friends) amerikai televíziós filmsorozat, amely tíz éven keresztül futott a televízióban. A sorozat hat, a húszas (később harmincas) éveiben járó fiatal (három férfi és három nő) mindennapjait követi nyomon. A sorozatot az NBC tévéadó megrendelésére a Warner Bros. készítette. Az első epizód 1994. szeptember 22-én került adásba az Egyesült Államokban, az utolsó epizód pedig 2004. május 6-án.

 

A másik sorozat, pedig a Walking Dead, ami hasonló népszerűségre tett már szert, mint a Jóbarátok, bár még csak 6. éve megy.

 

Szóval,  A The Walking Dead egy amerikai televíziós horrorsorozat. Története Robert Kirkman, Tony Moore és Charlie Adlard azonos című képregényén alapul, főszereplője az Andrew Lincoln által alakított sheriff, Rick Grimes, aki kómából ébredve egy emberevő zombik által uralt poszt-apokaliptikus világban találja magát. Elindul hát, hogy felkutassa családját, és útja során sok más túlélővel is összeakad.

 

A videót a következő oldalon találjátok!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket