A Brass Against énekesnője arcon vizelt egy rajongót

Nedves hangulat a zenei fesztiválon – Súlyos következményei lehetnek Sophia Urista énekesnő cselekedetének

Szerző: Szaka Ádám - 2021.11.17.

Szokatlan dolog történt november 12-én, miközben Daytona Beach-ben a Welcome to Rockville zenei fesztivál zajlott. A Brass Against banda énekesnőjének könnyítenie kellett magán, ám az eljárás nem a megszokott módon történt meg. 

Egy rajongó arcára vizelt Sophia Urista

Vizeletben úszott a Daytona Beach-i színpad

 

A Daytona Beach-ben tartott Welcome to Rockville fesztiválon egy nem mindennapi eseménynek lehettek tanúi a résztvevők. A Brass Against nevezetű banda énekesnője, miközben zajlott a koncert, a színpadra invitált egy igencsak jó hangulatban lévő rajongót, majd a művésznő nemes egyszerűséggel letolta nadrágját, hogy az önkéntes férfi arcába vizeljen, miután ő a hölgy előtt elterült. Tette ezt úgy, hogy közben többen rögzítették videó formájában a cselekedetét.

 Félreértésből született ballépés?

Sophia Urista, a Brass Against énekesnője elnézést kért a Twitteren a következő napon, s a zenekar ígéretet tett rá, miszerint több ilyen esemény nem fog előfordulni. A dolog azonban nem volt előre megtervezve, ugyanis Urista azt nyilatkozta, hogy a koncert előtt másfél liter vizet megivott, ezért hirtelenjében kezdte szorítani a szükség a fellépés alatt. A tömegből kiszúrt egy férfit, kinek üres sörösdoboz volt a fejéhez rögzítve, így megkérte a fickót, hogy adja neki kölcsön a dobozt, amelyet könnyítési célokra óhajtott volna felhasználni. Miután a szerencsétlen incidens bekövetkezett, az elszánt rajongó a közönség többi tagjára fröcskölte a tócsa egy részét. Sophia Urista felszólította a biztonságiakat, hogy távolítsák el a nedves arcú fant a színpadról. 

Komoly büntetés kiszabása

Messod Bendayan, aki a Daytona Beach-ben tevékenykedő rendőrség szóvivője, arról számolt be, miszerint feljelentést indítványoztak Urista ellen. A Floridában élő törvények értelmében ez a cselekedet közszeméremsértésnek minősült, emiatt pedig az énekesnőt egy évnyi letöltendő börtönbüntetésre ítélhetik, avagy 1000 dolláros pénzbírság kifizetésére kötelezhetik. Ez az összeg 322 000 magyar forintnak felel meg, hogyha átszámítjuk.
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket