Mire való a Windows-billentyű?

Most megtudhatod, hogy mit csinál a Windows-billentyű

Szerző: kvothe - 2020.03.09.

Minden modern billentyűzeten megtalálható a különös Windows emblémát viselő billentyű, de a legtöbben soha nem használják. Most megtudhatod, hogy mire való!

Mire való a Windows-billentyű?

Amikor az ember először számítógép elé ül, ezernyi újdonság fogadja. Szép lassan aztán beletanulunk a használatába, de vannak, akik az alapszintű kezelésen sosem jutnak tovább, mert munkájuk nem követeli meg az eszköz (jelen esetben számítógép) alaposabb ismeretét.

 

Azonban léteznek olyan funkciók, amelyeket bármilyen felhasználó hasznosnak találhat, függetlenül attól, hogy milyen jellegű munkát végez a számítógépen. Ezek a módszerek viszont nem mindig egyértelműek, és az emberek nem szívesen kísérleteznek olyasmikkel, amihez nem értenek.

 

 

Az egyik ilyen rejtélyes dolog az úgynevezett Windows-billentyű, vagy röviden Win-billentyű. Még a legolcsóbb modern billentyűzeteken is megtalálható, de mégis mi haszna van? Nos valójában rengeteg dologra jó, és valószínűleg a leghasznosabb billentyű az összes közül. Hogy miért?

 

A következő oldalon megmutatom!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket