Vajon melyik az idei legdrágább autó? A lista végén megtalálod!

A 10 legdrágább autó 2014-ben

Szerző: peter.potter - 2014.05.24.

Annak az "1%-nak", akik megengedhetik maguknak, meglepően nagy számú autómárkából válogathatnak.
Ezek közül a mainstream márkák közé tartozó Mercedes-Benz and Porsche autói tűnnek relatív elérhetőnek.
 
Néhány ember számára pl bosszantó megvenni egy púderkék Rolls-Royce Phantom-ot , de csak azért, mert talál valakit a szomszéd farmon, aki  szintén vett egy púderkék Rolls-Royce Phantom-ot . 
Azonban bárki, aki szeretne látni egy igazán gyors autót, vegyen pl. egy Hennessey Venom GT-t, ami egy határozott előrelépés az árlistán.
 
 
 
Kíváncsi vagy a 10 legdrágább autóra? Néhány ember számára csak álom, néhánynak maga a valóság, hogy James Bondhoz, vagy egy arab sejkhez hasonlóan válasszon autót ...
A felső-felső kategóriás hagyományos márkák kedvelői számára talán ismerősen csengenek a Bugatti és Ferrari autók is. A brit  Rolls-Royce és Bentley szintén tradícionális választások, bár ők nem törekednek mindenáron hajmeresztő teljesítmények elérésére.
Néhány ember még csak nem is hallott az olyan legritkább márkák közül, mint pl a texasi nagy-teljesítményű Hennessey, vagy a svéd Koenigsegg. Ha mégis ezek egyikében találnád magadat, ideje elkezdeni keresni egy szép jachtot, vagy repülőgépet is!
 

Lapozd végig a galériát és megtudod, melyik a 2014-es év legdrágább autója!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket