Ezek a világ legdrágább luxusházai!

Fairfield

A 255 ezer négyzetméteres Fairfield New Yorkban található, tulajdonsoa pedig Ira Rennert egy amerikai üzleti befektető. 29 hálószoba, 39 fürdőszoba és egy 28 méter hosszú ebédlő. 150 milliárd forintot ér.

 

 

Villa Leopolda

A francia Cote D’ Azure környékét ékesíti a Villa Leopolda, amit több mint 150 milliárd forint értékűre becsülnek. A brazil Lily Safra birtoka 202 ezer négyzetméteren terül el, és több létesítmény is található rajta.

 

Üvegház, medenceház medencével, helikopter-platform, kültéri konyha és számos egyéb dolog teszi luxussá ezt a helyet.

 

 

Antilia

Mukesh Ambani a Reliance Industries vezérigazgatója és elnöke. Ez a pozíció annyira jól fizet, hogy egy 278 emeletes, 300 milliárd forintos épületet is megengedhet magának. A toronyház Mumbaiban, Indiában található.  3 helikopter-platformja és a föld alatt 6 szintes kocsiparkolója van, mindezt pedig egy 600 alkalmazottból álló sereg működteti.

 

 

Buckingham Palota

Ha méregdrága otthonokról beszélünk, akkor a világ talán egyik legismertebb épületét is meg kell említenünk. Egész véletlenül a legnagyobb értékűről is van szó. Ha a 300 milliárdos második helyezettől kivert a víz, akkor kapaszkodj, mert a westminsteri birtok összesen 466 milliárd forintot ér! A grandiózus épület összesen 77 ezer négyzetméternyi belterülettel rendelkezik. 78 fürdőszoba, 92 iroda, 188 személyzeti hálószoba, 52 nemesi hálószoba és 19 tárgyalóterem található benne.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket