Ezek a világ legdrágább luxusházai!

A tíz legdrágább luxusház a világon, amik már szinte paloták!

Szerző: kvothe - 2016.12.18.

Ha szereted a gyönyörű, és brutálisan drága luxusházakat, akkor most megmutatjuk a rekordtartókat! Valld be, hogy te is szívesen elfogadnál egy ilyet!

Ezek a világ legdrágább luxusházai!

Mindenkinek van egy álomháza. Akármilyen szép lakásban vagy kertes házban él az ember, időről-időre biztosan elmereng azon, hogy mennyivel szebb és jobb otthonban is élhetne. Ezek általában tágasabbak és lényegesen drágábbak, mint a jelenlegi lakhelyünk.

 

Főleg akkor erősödik meg az emberben ez az érzés, amikor látja a televízióban, interneten vagy újságokban a különböző hírességek fényűző mindennapjait. Zenészek, színészek, politikusok, sportolók, hogy csak néhányat említsünk.

 

Ha egy kis építészeti inspirációra vágysz, akkor összeszedtük neked a tökéletes listát. Ezek a világ legdrágább otthonai! (Jelenleg a dollár durván 300 forintnál jár, az értékeket így számítottuk át.)

 

7 Upper Philimore Garden

Tizedik helyen Olena Pinchuk 38,26 milliárd forintos otthona áll. Olena az ukrán üzleti óriás, Victor Pinchuk felesége, és a volt ukrán elnök, Leonid Kuchma lánya. A házikó eredetileg egy tíz hálószobás iskolaépület volt, amit azóta egy gyönyörű villává alakítottak át. Található benne egy mozi, konditerem, szauna, pánikszoba és még egy földalatti medence is. Számos aranyozott díszítés is ékesíti.

 

 

Crespi Hicks villa

40,36 milliárdos értékével a Crespi Hicks villa Dallas legdrágább háza. Hatalmas méretével és zöld kertjével egy szemet gyönyörködtető látvány. Tulajdonosa Tom Hicks, a Liverpool FC társtulajdonosa.

 

Ezek csupán bódék a többi gyönyörű házhoz képest! A következő oldalon folytatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket