10 nőtípusért rajonganak a férfiak

Ezt a 10 nőtípust szeretik a férfiak

Szerző: vargazsanett - 2020.03.30.

A férfiak elárulták a titkot, hogy melyek azok a nőtípusok, melyekért rajonganak, akikkel szívesen randiznának bármikor. 

10 nőtípusért rajonganak a férfiak

A férfiak az alábbiak szerint különböztetik meg a nőket:

 

Miss Édeske
Mindig pozitívan áll hozzá a dolgokhoz, mindig vidám. Őszinte ember, nincs benne semmi mesterkéltség. Öröme mindig őszinte, amikor találkozik veled. Ha egyedülálló lesz, elég hamar utánakapnak a férfiak. Ha rátaláltál egyre, igazi kincset tartasz a kezedben.

 

Miss Egyenlőség
Egy igazi feminista, de nem az a férfigyűlölő fajta.  Az egyenlőség számukra egyensúlyt férfi és nő között: nem szólja meg a férfit, ha az előre engedi az ajtón, azonban ha kell ő is a frontvonalba megy harcolni. Számukra egy kapcsolat 50-50% közös munka eredménye.

 

Miss Vonzó
Nagyon szerencsés az a fickó, aki összeakad egy ilyen típusú nővel. Szeretik az erotikát és a férfiakat, és ezt nem is rejtik véka alá. Természetes kisugárzásuk miatt a többi nő általában gyűlöli őket, a férfiak pedig pont azért szeretik, mert tisztában vannak a saját vonzerejükkel, és ez imponáló egy férfi számára.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket