Vadító csajok

Vadító csajok

Sebestyén Balázs felesége villantós képet osztott meg

Sebestyén Balázs felesége, Sebestyén Viki nemrégiben egy igencsak pikáns fotót posztolt a közösségi oldalára, amivel rengeteg rajongója szeme előtt villantott. A gyönyörű nő egy virágos bikiniben pózol a Balatonon, mosolyogva a kamerába. A fotó hamarosan elterjedt a neten, és rengetegen reagáltak rá.

Ez az a mozgásforma, amitől Jennifer Aniston bombaformában van

Jennifer Aniston, aki az ötödik X-et is maga mögött hagyta, ma is olyan formában van, ami sokak számára irigylésre méltó. A "Jóbarátok" sorozatból ismert színésznő, akinek stílusát és frizuráját a mai napig sokan másolják, Julia Roberts-hez hasonlóan képes letagadni éveket a korából. Aniston homokóra alakja és 165 centiméteres magasságához képest ideális, mindössze 54 kilós súlya példát mutat a tökéletes magasság-súly arányra. A 55 éves sztár rendkívüli megjelenésének titka nem csak a genetika, hanem a kitartó munka és az állandó mozgás.

Kiss Daniella bikinis képébe még mi is belepirultunk

Kiss Daniella, a gyönyörű szépségkirálynő egy lenyűgöző bikinis fotóval lepte meg követőit az Instagram oldalán, elvarázsolva mindazokat, akik rátaláltak. A fotó egy olyan paradicsomi tengerparti helyszínen készült, ahol a homok és az ég találkoznak, és ahol Dalniella sugárzik mint a nap.

Sarka Kata dekoltázsa mindenkit elvarázsolt

Sarka Kata, az egykori modell és üzletasszony, már évek óta vonzza a média és a közönség figyelmét nemcsak volt és jelenlegi férjeivel, hanem sokat mutató ruháival is. Az utóbbi időben különösen feltűnővé vált, amikor eogy olyan fekete ruhába öltözve jelent meg egy eseményen, mely nem csak elegáns volt, de a sokat muatott a dekoltázsából is. 

 

Ők voltak a legjobb csajok a 70-80-as években Magyarországon

A 70-80-as évek a magyar kultúra és szórakoztatóipar aranykorát jelentették. Az ország gazdag és sokszínű életművészei között kiemelkedtek olyan kivételes tehetségek, mint Pataki Ági, Bakos Ilona, Takács Zsuzsa, Szűcs Judith, Csepregi Éva, és Zalatnay Sarolta. Ezek a kiváló művésznők nemcsak tehetségükkel, hanem egyedi stílusukkal is lenyűgözték a közönséget, és máig emlékezetesek maradnak azok számára, akik átélték ezt az időszakot.

Adriana Lima szebb, mint valaha a plusz kilókkal

Adriana Lima, a gyönyörű brazil modell, egy olyan név, amely szinte egyenlővé vált a Victoria's Secret márkával. Az ikonikus fekete-fehér csíkos kifutókon és csillogó angyalszárnyakkal a hátán Lima nem csak egy szupermodell, hanem egy legendás alak a divatszakmában.
HIRDETÉS HELYE
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket