Vadító csajok

Vadító csajok

Kiss Daniella bikinis képébe még mi is belepirultunk

Kiss Daniella, a gyönyörű szépségkirálynő egy lenyűgöző bikinis fotóval lepte meg követőit az Instagram oldalán, elvarázsolva mindazokat, akik rátaláltak. A fotó egy olyan paradicsomi tengerparti helyszínen készült, ahol a homok és az ég találkoznak, és ahol Dalniella sugárzik mint a nap.

Sarka Kata dekoltázsa mindenkit elvarázsolt

Sarka Kata, az egykori modell és üzletasszony, már évek óta vonzza a média és a közönség figyelmét nemcsak volt és jelenlegi férjeivel, hanem sokat mutató ruháival is. Az utóbbi időben különösen feltűnővé vált, amikor eogy olyan fekete ruhába öltözve jelent meg egy eseményen, mely nem csak elegáns volt, de a sokat muatott a dekoltázsából is. 

 

Ők voltak a legjobb csajok a 70-80-as években Magyarországon

A 70-80-as évek a magyar kultúra és szórakoztatóipar aranykorát jelentették. Az ország gazdag és sokszínű életművészei között kiemelkedtek olyan kivételes tehetségek, mint Pataki Ági, Bakos Ilona, Takács Zsuzsa, Szűcs Judith, Csepregi Éva, és Zalatnay Sarolta. Ezek a kiváló művésznők nemcsak tehetségükkel, hanem egyedi stílusukkal is lenyűgözték a közönséget, és máig emlékezetesek maradnak azok számára, akik átélték ezt az időszakot.

Adriana Lima szebb, mint valaha a plusz kilókkal

Adriana Lima, a gyönyörű brazil modell, egy olyan név, amely szinte egyenlővé vált a Victoria's Secret márkával. Az ikonikus fekete-fehér csíkos kifutókon és csillogó angyalszárnyakkal a hátán Lima nem csak egy szupermodell, hanem egy legendás alak a divatszakmában.

Szabó Zsófi büszke rá, hogy a testével keresi a pénzt - INTERJÚ!

Az RTL Reggeli műsorvezetője, Szabó Zsófi, talán az egyik legmegosztóbb személyiség a hazai televíziók világában. Gyakran érik bántások és kritikák, de most végre a nézők betekintést nyerhetnek az életébe, gondolataiba és legmélyebb érzéseibe egy hosszabb interjú keretében. A beszélgetés során kiderült, hogy Szabó Zsófi több mint egy egyszerű műsorvezető – ő egy erős és büszke nő, aki nem hagyja, hogy vélemények és címkék meghatározzák.

Ez a 100 kilós magyar modellt több mint 1 millióan követik Instagramon

Sirokai Diána a közösségi médiában közel 1,2 millió követőt gyűjtött össze, akik lelkesen követik az Instagram-oldalát, ahol nyíltan és büszkén mutatja be testét és divatérzékét. Azt az üzenetet hordozza feléjük, hogy ne szégyelljék a testüket, és ne törekedjenek a társadalom által diktált tökéletességre. Inkább arra ösztönzi követőit, hogy olyanok legyenek, amilyenek, és hogy érezzék jól magukat a bőrükben.

Jennifer Aniston újra a Jóbarátok Rachel Greenjeként jelent meg

A divat mindig is tükrözte a korszakok és az egyének egyediségét, és vannak olyan ikonikus ruhadarabok és stílusok, amelyek örökre beírták magukat a történelembe. Az 1990-es évek végén és a 2000-es évek elején sugárzott "Jóbarátok" című kultikus sorozat nem csak nevet hozott a nézők arcára, hanem olyan stílust is, amely örökre befutott a divatvilágban. A sorozat egyik főszereplője, Jennifer Aniston, most ismételten bebizonyította, hogy az idő múlása sem képes elhalványítani az őszinte eleganciát és a megkapó megjelenést.

Jennifer Lopez felrobbantotta az internetet: átlátszó fehérneműben feszít 54 évesen

Az örökifjú Jennifer Lopez ismét bebizonyította, hogy ő az egyik leglenyűgözőbb és legelbűvölőbb híresség a világon. Az énekesnő és színésznő újabb mérföldkövet ért el karrierjében, amikor egy vadonatúj fotósorozattal és megdöbbentő ruhaválasztással felrobbantotta az internetet. A 54 éves sztár egy átlátszó fehérneműben mutatta meg tökéletes alakját, amelyre sokan csak elismerő szavakat találnak.

Ilyen egy dögös anyuka: a 47 éves Szandi bikinis fotói láttán mindenkinek elállt a szava

Az énekesnő Szandi, aki nem mellesleg háromgyermekes édesanya, az utóbbi időben méltán vált szóbeszéd tárgyává a bikinis fotói miatt. A közösségi médiában megosztott képek olyan csodálkozást váltottak ki, hogy az embereknek szinte elállt a szava. Azt, hogy 47 évesen ennyire formában és egészségesen tartja magát, sokan irigylik, de tesz is érte, hogy így nézzen ki!
HIRDETÉS HELYE
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket