Vadító csajok

Vadító csajok

Kanye West feleségének óriási melleit alig takarja valami

Íme, Kanye West felesége, Bianca Censori..és nem sok mindent hagy a képzeletre. Amint láthatjuk, nem sok van itt a valódi ruházat tekintetében – Bianca óriási melleit alig takarja bármilyen ruhaanyag ésez igaz az alsótestére is... de nem szaporítjuk a szót, tekintsd meg te magad is. 

Ez a 192 centis csaj állítása szerint nehezen talál férfit magának: de a hátsóját előszeretettel mutogatja

A 28 éves floridai Marie Temara egy alapvetően magas családba született: anyukája, apukája és testvérei is a 2 méteres magassághoz közelítenek, így nem csoda, hogy a lány ekkorára nőtt. Marie aktív Instragarom és TikTokon alhol a követőivel megosztja milyen egy ennyire magas nő hétköznapi élete, illetve szerencsére a csodálatos hátsóját sem rejtegeti. 

A világ legszebb női - ahová lépnek ott pénz terem!

Általános nézett miszerint a nő a pénzköltésben világbajnok, de mi történik akkor ha férfiakat megszégyenítő keresettel rendelkeznek ?! 

Mint a filmiparnak úgy a modell világban is megvannak a bombabiztos pénztermelők.Nevük és alakjuk több milliókat és lehet mégsem vagyunk benne biztosan kik is Ők valójában.Akik a sikert és a csillogást nemcsak saját javukra hanem mások megsegítésére is használják!

Gyönyörű és dögös magyar lányt imád a világ!

A magyar Szépségkirálynő választás után egy újabb, gyönyörű magyar hülgyet mutatunk be nektek. Szolláth Nikolett a Hooters étteremlánc szépségversenyét nyerte meg. A döntőre Las Vegasban került sor. A cégnek 18 ezer alkalmazottja van - ezek közül 120 indulót sikerült maga mögé utasítani! :)

Látogatni szabad? A 10 legszebb rabjelölt

Rengeteg ehhez hasonló képpel találkozhatunk modellügynökségek adatbázisaiban is,de ha hiszed, hanem, ezek a csinos hölgyek nem az újságokból váltak híressé. A lányok a modellkedés helyett mást választottak, vagy éppen választásuk sem volt, mindenesetre a képek a rendőrségen készültek egytől-egyig. 

A világ legformásabb feneke

Jennifer Selternek rengeteg követője van a facebook-on és az instagram-on is. Nem is csoda, hiszen mindenkinek példaértékű lehet a teljesítménye, amivel kivívta a világ legformásabb popója címet is- nálunk biztosan. Jen egy 20 éves amerikai leányzó, aki hosszú munka után jutott el odáig, ahol most tart.

A világ legnagyobb fenekű nője büszke méreteire

A Guinness-rekordok könyvébe még nem került be Sarah Massey, de minden bizonnyal hamarosan helyet kap ott is, hatalmas méreteinek köszönhetően. A nő nem szégyelli, sőt inkább büszke méreteire, bár a mindennapokat nem teszi egyszerűvé a nagyjából 10 XL-es méretű testrész.

HIRDETÉS HELYE
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket