192 centis bombázó: ez a nagyon magas lány kifejezetten nehezen talál párt magának!

Ez a 192 centis csaj állítása szerint nehezen talál férfit magának: de a hátsóját előszeretettel mutogatja

Szerző: NA - 2023.04.20.

A 28 éves floridai Marie Temara egy alapvetően magas családba született: anyukája, apukája és testvérei is a 2 méteres magassághoz közelítenek, így nem csoda, hogy a lány ekkorára nőtt. Marie aktív Instragarom és TikTokon alhol a követőivel megosztja milyen egy ennyire magas nő hétköznapi élete, illetve szerencsére a csodálatos hátsóját sem rejtegeti. 

A 192 centis bombázó mindennapjai

Marie Temara korábban gyakran tapasztalta, hogy gúnyolódnak miatta, de most az interneten találta meg a hasonló helyzetben lévő emberek támogató közösségét.
A TikTokra töltött videóiban ő és családtagjai bemutatják mindennapi életüket és kihívásaikat, valamint azt, hogyan kezelik a negatív megjegyzéseket. A videóik sok emberhez eljutottak, és sok pozitív visszajelzést kaptak a hasonló helyzetben lévőktől.

Marie Temara nehezen talál magának párt

Marie szerint amikor partnert keresünk, fontos, hogy ne csak a magasságunkra fókuszáljunk. A jó kommunikáció és a hasonló érdeklődési körök sokkal fontosabbak, mint a fizikai megjelenés. Emellett javasolja, hogy legyünk nyitottak és kérjük ki a véleményét barátainknak a potenciális partnereinkről.
Marie bátorítja a magas nőket, hogy legyenek önmaguk és a magasságunk egyedi és értékes tulajdonságunk, amit büszkén kell viselni.

Így néz ki egy 192 centis bomba csaj


 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket