2017 éves horoszkóp

2017 évi horoszkóp, egy szélsőséges év elé nézünk!

Szerző: vargazsanett - 2016.12.11.

Megérkezett már most a 2017-es évre vonatkozó horoszkóp, megnézheted, hogy milyen év vár rád jövőre. Annyit elárulhatok, hogy rendkívül szélsőséges évnek nézünk elébe.

2017 éves horoszkóp

2017 horoszkóp – Kos

 

2017 fontos év lesz a kosok számára, magánéleti, munkahelyi és egészségi szempontból is. Amikor a dolgok bonyolódnak, te akkor is megállíthatatlan vagy. 2017-ben hasznát veszed majd a tapasztalataidnak, így elkerülheted, hogy ugyanazokat a hibákat ismét elkövesd. Az új évben válaszokat kapsz a kérdéseidre.

Az év első fele izgatottan telik majd, mivel nagyon dinamikusnak kell majd lenned. A legfontosabb feladatod az lesz, hogy jól végezd a munkád és bebizonyítsd, hogy nagyobb fizetést kapj. Az egoizmust és az irracionalizmust most félre kell tenned. Ha erre képes vagy, másként fogod szemlélni a világot és jobb emberré válsz, sikeres emberré. Ami most akadálynak tűnik, az később lehetőség lesz a számodra.

Az év második felében már nem a munkádé lesz a főszerep fontosabb lesz egy jó stratégia. Hagyd a dolgokat a természetes medrükben folyni, foglalkozz többet a szeretteiddel. Fejleszd a személyiséged, foglalkozz a családoddal. Meg kell tanulnod megértőnek lenni, örülj minden apróságnak attól függetlenül, milyen nehéznek tűnik az adott helyzet.

 

2017 horoszkóp – Bika

 

A bikáknak nagy terveik vannak a 2017-es évre és biztosak benne, hogy azokat meg is tudják valósítani. Ha azt hiszed ismered magad, rá fogsz jönni, hogy tévedsz. Az új éveben kellemes tapasztalatokat szerezhetsz. Ami boldogsággal tölt majd el.  Sok mindent tanulhatsz az új évben. Kerülöd a változásokat, de néha ezek elkerülhetetlenek. A jelentős események után megváltoznak a céljaid, a prioritásod, talán még a személyiséged is.

Az első félévben a bika energikus lesz és készen áll arra, hogy megvalósítsa a terveit. A munkádban kihozod magadból a legtöbbet, de néha még így is elégedetlennek érzed magad. Most azonban előreléphetsz a munkádban is, amit eltervezel az sikerülni is fog.

Az év második felében az érzelmek vezérlik majd a bikákat. Ha boldog kapcsolatban élsz, akkor a szerelmetek idén valóban kiteljesülhet, elképzelhető az esküvő, vagy a gyermekvállalás is. Az egyedül lévő bikák jó eséllyel kezdenek bele egy kapcsolatba, azonban meg kell tanulniuk a jelen pillanatnak örülni. A bikák számára ez az év a szerelem és a sikerek éve lesz, így nem kell félned az érzelmektől. Ebben az évben rá fogsz jönni, hogy rengeteg jó tulajdonságod van és ha kitartó vagy, bármibe is kezdesz bele, az sikerülni fog.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket