2019 éves horoszkóp

Ikrek – 2019 horoszkóp

Az elmúlt két év vegyes tendenciákkal volt tele, alkalmanként mélyponton érezhetted magadat, de szerencsére jártál a csúcson is. Ami igazán hiányozhatott, az a kiugróan nagy eredmény és elismerés. 2019-ben ez megváltozik, ugyanis a sok munkáért és aktivitásért cserébe kiemelkedő, illetve hosszú távra előremutató siker lesz a jutalmad. Ami eddig elmaradt haszonként, az megérkezik az újesztendőben. 2019 a változás ideje, hagyd magad mögött a múltat, csak a jövő irányába tekints, javíts mindenen – legyen szó magánéletről, hivatásról vagy valami iránt való elkötelezettségről. Felejtsd el azt, hogy neked bizonyos dolgok nem sikerülhetnek. Nem vagy sikertelenségre kárhoztatva! Képes vagy az elszántságra és a kitartásra – bizonyítsd ezt be!
A gyökeres változtatásokhoz bátorságra lesz szükséged. Foglalkozz vadonatúj dolgokkal, tévedj ismeretlen terepre, fedezz fel valami újat, tedd le egy vállalkozás alapját, ne halogass semmilyen munkát, ne zárkózz el a barátaidtól, se a családodtól. A Jupiter segítségével minden esélyt megkapsz ahhoz, hogy már tavasszal learasd a babérokat.

 

Rák – 2019 horoszkóp

Fontos, jelentős döntésekkel teli, sokszor látványos fordulatokkal tűzdelt esztendő lesz a 2019-es. Két dolgot tehetsz: hagyod elmenni magad mellett a lehetőségeket, és nem lépsz egyről a kettőre, vagy pedig dupla sebességre kapcsolsz és remekelsz. Attól, hogy nem akarod belátni, a világ mozog, forog, működik, ez meg fog történni – veled vagy nélküled. Tudd, hogy minden, amit 2019-ben megcselekszel, az nagyon erőteljes hatással lesz a következő évekre is, épp ezért nem mindegy, hogy örömmel fogadod az aktuális teendőket, alkalmanként kihívásokat, vagy elbújsz ezek elől. Ne pazarold az idődet és az energiáidat felesleges, sehová sem vezető dolgokra, ügyekre, témákra.
Érdekes és változatos hónapok követik egymást, tavasszal inkább a fizikai aktivitás hoz sikert, az őszi időszakban a szellemi fejlődésre érdemes időt és energiát fordítani. Légy óvatos és körültekintő, sok meggondolatlanságra leszel hajlamos a melegebb hónapokban, ám minden alagút végén van fény, te is megtalálod ezt idővel. Késő nyártól mindent jóval könnyebben fogsz tudni megoldani, átvészelni, vagy épp logikusan és aprólékosan felépíteni. Lassan járj, tovább érsz!

 

Lapozz egyet a többi 2019-es horoszkóp leírásához!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket