2019 éves horoszkóp

Oroszlán – 2019 horoszkóp

Oroszlánként légy őszinte magadhoz, és lásd be, 2018-ban bizony elpazaroltál számos jó lehetőséget, nem voltál hajlandó a biztos keveset feladni a bizonytalanért. Ez nem méltó hozzád, úgyhogy vegyél pálfordulatot, és tégy mindent ellentétesen 2019-ben. Bátran vállald fel, hogy kimondod, mire vágysz, hová tartasz, kivel akarsz együtt lenni vagy épp kivel nem. Erőd, kitartásod és ambíciód elvisz a vágyott célig, ám rajtad múlik, mennyi feladatot vállalsz, mikor lépsz ismeretlen útra, és leteszed-e valaminek az alapkövét.
Az újesztendő sok fordulópontot rejt magában, új lehetőségekből akad bőven. Igaz az is, hogy nem csupán fény és csillogás jellemzi napjaidat, hanem alkalmanként jönnek buktatók, kudarcok és akadályok is, ám legalább nem fogsz unatkozni. A tavasz folyamán gyakoriak lehetnek a vitás helyzetek, felesleges konfrontációk – főleg családtagokkal, barátokkal. Ahelyett, hogy teret engedsz a haragnak, inkább tűnődj el ezeken a helyzeteken, ugyanis sokat tanulhatsz ezekből: toleranciát, megértést, türelmet, és ha kezdeményezel, minden bonyodalomnak egy jó kompromisszum lehet a vége.

 

Szűz – 2019 horoszkóp

Szűzként meglepően bátor dolgokat vittél véghez 2018-ban, ezt ne hagyd abba 2019-ben sem! Jó az, ha folytatod az új és izgalmas utak felkutatását, felfedezését, és észre fogod venni, mindaz, amire nem leltél rá az elmúlt években, 2019-ben erőlködés nélkül adatik meg neked. Kiemelkedően jó hír számodra az, hogy rendkívül fogékony leszel a tanulásra, szellemi fejlődésre, a kihívásokra és újdonságokra, és olyasmit is felvállalsz, amit eddig soha.
Amennyiben eddig nem történt meg, akkor az újévben középpontba kerül a családalapítás – bátran tedd meg az ehhez szükséges lépéseket. Minden adott ahhoz, hogy a rokoni kapcsolatok javuljanak, elmélyüljenek – mindenki örömére. Új állás felkutatására, tanulmányok megkezdésére vagy ezek végleges lezárására kiválóan alkalmas a tavaszi és az őszi időszak – a nyár legyen a pihenés ideje.
Amennyiben nem leszel tudatos, nem tervezel előre, akkor az élet rákényszerít néhány fontos döntés meghozatalára. Bár a szerencséd kovácsa magad vagy, ha teszed a dolgodat, az eredmények látványosak lesznek.

 

Lapozz egyet a többi 2019-es horoszkóp leírásához!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket