notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

2019 éves horoszkóp

hirdetes

Megérkezett a 2019-es horoszkóp! Most megtudhatod milyen lesz az éved!

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

2019 éves horoszkóp

Mérleg – 2019 horoszkóp

2018-ban vegyes hatásokkal kellett megbirkóznod, volt sok jó pillanat, de bizony alkalmanként a gödör mélyére kerültél. Volt részed mindenféle élményben és hatásban, egy barát elvesztésében vagy párkapcsolat lezáródásában. Vajon 2019 mit tartogat számodra? Felemelkedést vagy bukást? A siker és a zuhanás lehetősége egyaránt adott, ám jó hír az, hogy Szaturnusz a nehézségek folyamatos adagolása mellett teljesen megóv a nagy gondoktól és problémáktól. Te vagy az, aki sokat tehetsz a létért, a fejlődésért és a növekedésért. Ezekhez ismeretlen terepeket kell bejárnod, merj útra kelni, akár külföldi munka is szóba jöhet.
Legyél tudatos és visszafogott, a kapkodást kerüld el, és csak olyasmire mondj igent, ami mellett tényleg el tudod kötelezni magadat. A túlzó ígéreteknek ne dőlj be. Szakítások és újrakezdések egyaránt megesnek veled, a lezárás érzése néha szét fog feszíteni, a békés csend és nyugalom többnyire elkerül. Lényeges, hogy semmilyen életterülettel, feladattal összefüggésben ne húzd az időt. Dönts mindig hamar, akár spontán, ösztönből, épp erre lesz szükséged.

hirdetes

Skorpió – 2019 horoszkóp

Izgalmas, mozgalmas hónapok követik egymást, érdekes, egyben új és sorsdöntő lehetőségek adódnak számodra. 2019 nem fukarkodik a jóval, ám a kiemelkedő eredményekért és a látványos anyagi gyarapodásért bizony meg kell erőltetned magadat. Talán az elmúlt évek összképe miatt nem vársz komoly vagy épp jelentős áttörést, ám épp a kitartásod az, ami végre megtérül számodra. Sokat vártál bizonyos dolgok és ügyek rendeződésére, és ezek 2019-ben épp a kedved szerint fognak alakulni. Adj esélyt a sorsnak, hogy megmutassa, hol vannak még kiaknázható források.

hirdetes
Megtöbbszöröződik az esélyed arra, hogy kilépj az egyhangú és sehová nem vezető hétköznapokból, felfedezd az ismeretlent, akár egy hosszabb külföldi tartózkodás keretében. Könnyen tehetsz szert olyan emberi kapcsolatokra, amelyek csak adnak neked, és semmit nem vesznek el. Mutasd meg a rejtett képességeidet, kezdj valami egészen új dologba szeptemberben, mindezért cserébe a jutalom is megérkezik. Légy kitartó és ambiciózus, tegyél valamit azért, hogy sorsod sokkal jobb irányba haladjon tovább!

Lapozz egyet a többi 2019-es horoszkóp leírásához!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

DIY

A DIY egy angol kifejezés rövidítése, mégpedig a Do It Yourself, azaz Csináld magad... Tovább

Nőnap

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség Magyar Világunk