2019 éves horoszkóp

Vízöntő – 2019 horoszkóp

Jól megszokott és egyébként okosan kialakított életviteleden, gondolkodásmódodon 2019-ben változtatni kell. Jogosan teszed fel a kérdést: de miért? Azért, hogy az elmúlt években elért sikereket megtartsd, megduplázd és még jobb dolgokat alkothass meg. Hidd el, épp erre lesz szükséged ahhoz, hogy maximálisan elégedett légy a év legvégére. Már januárban érezni fogod a változás előszelét, a nagy dolgok azonban februárban és tavasszal adatnak meg neked. Minden, amit megteszel, létrehozol és megalkotsz, tetszeni fog a környezetednek, emellett gyors és pozitív visszaigazolásokat kapsz.
Jól teszed, ha aktívabbá válsz, többet dolgozol, netán másodállást vállalsz, vagy végre saját vállalkozásba kezdesz. Most döntsd el, hogy főiskolára mész vagy megtanulsz egy különleges, kétkezi szakmát. Ideje hosszú távra tervezned és tudomásul venned, hogy bár fontos a jelen pillanat, de az alapozás mindennél fontosabb, mert annak energiájából lesznek a következő évek még sikeresebbek. Hiába vagy megfontolt, óvatos ember, a tavasz folyamán nagy a veszélye annak, hogy valaki könnyen félrevezethet, ne dőlj be a túlzó ígéreteknek.

 

Halak – 2019 horoszkóp

Minden egyes esztendő újdonságot hordoz magában, bontsd ki az ajándékcsomagot, és térképezd fel a benne rejlő dolgok alapján, mit érdemes megtenned még januárban. 2019 hoz elengedést, lezárást és persze újjászületést is. A megújulás, a régi vágyak megalkotásának ideje az első félévben esedékes, és bizony nem lógathatod a lábadat, nem várhatsz semmivel holnapig vagy épp a jövő hétig. Mindent akkor és ott kell elvégezned, ahol épp neked szegezik a kérdést vagy eléd tolják tálcán a remek ajánlatot. Amennyiben ezekre a spontán dolgokra aludni akarsz még egyet, akkor tudd, hogy az a lehetőség másnapra már elúszik. 2018-ban sokszor tornyosultak eléd fura akadályok, ám ezek most tovatűnnek, és rajtad múlik, mennyire leszel bátor, mit vállalsz be, milyen határokat feszegetsz.
Az élet kiszámíthatatlan, ám 2019-ben épp ez hoz neked sikert. Erőben és energiában nem lesz hiány, talán csak márciusban fogod azt érezni, hogy picit lassul a tempó. Sebaj! Azért a gondolataid még száguldozhatnak, és az év melegebb hónapjaiban mindent álmot megvalósítasz. Az ősz erősen kifáraszt majd, mert sok új tennivaló akad, ám az emberek elismerik képességeidet, és anyagilag is jutalomban részesülsz.

 

Forrás: http://www.life.hu/horoszkop/20181213-eves-horoszkop-2019-re.html

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket