50 dolog, amiket mindenkinek ki kell próbálnia 50 éves kor előtt!

50 dolog, amiket megbánsz, ha nem teszel meg 50 éves korod előtt!

Szerző: kvothe - 2020.04.07.

Vannak bizonyos dolgok, amiket nem érdemes sokáig halogatni. 50 év felettieket kérdeztek meg arról, hogy mi az, amit mindenkinek meg kell tennie, mielőtt betölti ezt a kort!

50 dolog, amiket mindenkinek ki kell próbálnia 50 éves kor előtt!

Ugyan az „a kor csak egy szám” mondás sok esetben nagy igazság, mindannyiunknak van valamilyen elképzelése, vagy saját magunkkal szembeni elvárása arról, hogy milyen emberek is szeretnénk lenni életünk egy bizonyos mérföldkőjéhez érkezve. Egy ilyen pont életünk során sokak számára az 50. születésnap. Mi mindent tudhatsz majd a hátad mögött addigra? Vagy ha már betöltötted ezt az évet – miket tettél addig a bizonyos pillanatig?

 

Egy nemrégiben folytatott felmérésnek köszönhetően sikerült összeszedni egy olyan listát, amelyeket érdemes kipróbálni 50 éves korunkig, legyen szó hatalmas életcélokról, vagy az élet apróbb örömeiről.

 

Egy biztosítással foglalkozó cég indítványozta a már említett felmérést, amelyben kétezer, ötvenedik életévét betöltött embert kérdeztek meg erről a témáról. A kutatás során szó esett arról, hogy szerintük mi mindent kell megtennie egy embernek 50 éves kora előtt, és azokról, amiket még ők maguk sem próbáltak ki sosem.

 

Ezek alapján összeállítottak egy listát azokról a dolgokról, amiket mindenkinek ki kell próbálnia, mielőtt fél évszázadot élt volna.

 

Lássuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket