Ez a nő 61 évesen is igazi bombázó!

Elárulta titkát a gyönyörű 61 éves modell, aki elcsábította az egész világot

Szerző: kvothe - 2017.06.14.

A nők a titkára vágynak, a férfiak pedig nem tudnak ellenállni a lenyűgözően csábító hölgy vonzerejének. Íme, Yasmina Rossi, a világ legdögösebb nagymamája!

Ez a nő 61 évesen is igazi bombázó!

Amikor egy hölgy eléri a hatvan éves kort, akkor általában a közelgő nyugdíjon vagy az unokákkal eltöltött időn gondolkodik. Sokan a munka befejeztével elkezdik felszámolni a bakancslistájuk maradék pontjait, vagy utaznak, amíg lehetőségük van rá.

 

A 61 éves Yasmina Rossi nem hétköznapi nagyszülőként éli napjait. 1955-ben született Franciaországban és Korzika szigetén nevelkedett. Már fiatalabb éveiben is sokan irigyelték lenyűgöző alakját, és ahogyan teltek az évek, ez egyáltalán nem változott. 2016-ban még mindig sokan megfordulnak utána az utcán, és ennek jó oka van.

 

Yasmina még ennyi idősen is sikeres és népszerű modell

 

Olyan híres világmárkákkal dolgozott már együtt, mint a Hermes, Macy’s vagy a Marks & Spencer, csak hogy néhányat említsünk. Yasmina egyébként fényképész és agyagszobrász is egyben – ezt nevezem sokoldalúságnak!

 

Ezüstös hajával olyan, mintha csak egy fantasztikus mese jóságos tündére lenne

 

A hölgy bebizonyítja, hogy a szépséget nem korban vagy kilókban mérik, hiszen bárki lehet gyönyörű attól függetlenül is, hogy hány éves vagy hogy mekkora ruhákat hord. Ezt az eszmét képviseli a Wannabee molett divat is, így már a molett hölgyek is könnyedén lehetnek csinosak ls nőiesek a különleges ruháknak köszönhetően. 

 

Mikor megkérdezték, hogy mi a titka, meglepő választ adott! A következő oldalon eláruljuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket