notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

7 ok, amiért a férfiak elválnak

hirdetes

7 indok, amiért a férfiak válásra adják fejüket

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

A válás nem egyik pillanatról a másikra történik, egy sokszor évekig elhúzódó probléma után következik be. Ezek a férfiak elmondják, hogy náluk mi vezetett a váláshoz. 7 ok, amiért a férfiak elválnak.

7 ok, amiért a férfiak a válás mellett döntenek

Féltékeny volt a gyerekeimre

„Második házasság, az elsőből volt két gyerekem. Már az elején feltűnt, hogy kicsit féltékeny rájuk, de arra gondoltam, hogy ahogy megismeri őket, majd elmúlik. Fenét múlt el, csak erősödött. Akkor borultam ki teljesen, amikor egyszer a lázas beteg kislányommal szaladgáltunk orvosi rendelőről orvosi rendelőre, ő pedig a telefonban azért cseszegetett, hogy nem megyek érte a munkahelyére, ahogy megígértem. Mondtam neki, hogy fogjon taxit, de ő csak azt hajtogatta, hogy ez is csak a rohadt exnejem és a gyerekeim miatt van, és ő nem is igazán fontos nekem. Még aznap vége lett.”

hirdetes
hirdetes

Egész nap depressziósan ült a lakásban

„Tudtam, hogy hajlamos a depresszióra, mert korábban is volt néha pár napnyi megborulása, de ami a házasságunk második évében történt, már nekem is sok volt. Elvesztette a munkahelyét, és vége lett mindennek. Hónapokon át csak bent ült a lakásban, végig ugyanabban a melegítőben, alig evett, gyakran a nappalokat is átaludta. Sokáig próbáltam rajta segíteni, hívtam át a barátokat és ki akartam mozdítani, de egy idő után nem bírtam tovább nézni a savanyú képét, amikor hazaértem a munkából. Mondtam, hogy vége, és beadom a válókeresetet. Úgy látszik, ez kellett neki ahhoz, hogy összekapja magát, mert pár hónapra rá már új munkahelye volt, ahol összejött a főnökével, akitől azóta gyereke is született.”

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Takarítócég

Legyen szó akár lakásunk, akár irodánk vagy más helyiségeink takarításáról, mindenképpen... Tovább

Róka

A róka egy viszonylag kis termetű ragadozó emlős állat, amely többnyire erdős-mezős... Tovább

Tovább a lexikonra
Nők