Ezeket a dolgokat utálják a férfiak a nőkben

8 dolog, amit utálnak a férfiak párjukban

Szerző: vargazsanett - 2020.04.09.

A legtöbb férfi véleménye ugyanaz ebben a kérdésben… Ha még be se meri vallani valaki, de mélyen belül érzi és utálja, mikor felesége ezeket műveli. Nézd meg te is, mi az a 8 dolog, amit a férfiak utálnak a nőkben.

Ezeket a dolgokat utálják a férfiak a nőkben

1. A legrosszabb dolog, ha várni kell a nőre

Nagyon jó példa egy bevásárlóközpont, ahol számos ilyen esetet látni, mikor az üzletek tele vannak lázasan vásárló nőkkel, a férfiak pedig kint ácsorognak a bejárat előtt. De beszélhetnénk arról is, mikor egy buliba indulásnál már 1 órája ott kellene lenni a megbeszélt találkozón, de a nő még mindig a haját vasalja. Ezt minden nőnek meg kellene értenie, hogy ez az egyik legidegesítőbb dolog, amit a férfiak ki nem állhatnak.

 

2. A féltékeny nő olyan, mint egy sárkány!

Különösen idegesítő a férfiak számára az, ha féltékeny a párjuk. Főleg, ha a barátok előtt hozza ezzel kellemetlen helyzetbe őt. 
Ha a féltékenység már átmegy ellenőrizgetésbe, telefon olvasgatásába, holmik közötti kutakodásba, akkor az már elfogadhatatlan, hiszen ez a személyes szabadság korlátozása már.

 


3. Kérdés, amire nincs jó válasz

A nők képesek olyan kérdéseket feltenni, amire akármennyire is próbálkozik a férfi, akkor se találja meg a JÓ választ!
"Drágám, neked tetszik külsőre az a nő?" - Ha erre azt feleled, hogy nem, akkor biztosan nem mondasz igazat, viszont ha azt mondod, hogy tetszik, akkor meg őrületes patália kezdődik... :) Tisztelet a ivételnek persze.

 

Lapozz egyet, ha szeretnéd megtudni mik azok a dolgok, amiket a férfiak utálnak a nőkben!
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket