90-es évek legszebb női hírességek - akkor és most fotók

A legszebb női hírességek a 90-es évekből - akkor és most fotók

Szerző: vargazsanett - 2017.03.18.

Döbbenetes változáson mentek át a kedvenc női hírességeink a 90-es évek óta, bár van köztük olyan is aki szinte semmit sem öregedett! Akkor és most fotók!

90-es évek legszebb női hírességek - akkor és most fotók

A 90-es évek is bővelkedett szebbnél-szebb színésznőkből, énekesekből. Van, akit sorozatokból ismerünk és van, akit egy-egy nagy sikerű filmből. Ám szinte mindegyikükről készültek profi fotós által elkészített képek már a 90-es években is. Ezeken a képeken természetesen tökéletesnek látszik az összes híres hölgy, így még könnyebb észrevenni az akor és a most közötti különbségeket. 

 

Van, akin fogott az idő, de akad olyan is, aki szinte semmit nem változott. Bevallom, számomra vannak olyan nők is közöttük, akik jelenleg jobban felkeltik az érdeklődésemet, mint annak idején. Szerintem minden nőben megvan a szép, és egy korosabb, érettebb nő sokszor jóval szebb, mint egy fiatal “tini”. Nézzétek meg most ezt a válogatást a 90-es évek legszebb női hírességeiről, szerintetek mikor voltak szebbek? Akkor vagy most? :) Következő oldalon megnézheted őket!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket