Ha még nem találtad meg a tökéletes drónt mindenképpen nézd meg a DJI Mavic Air-t

A DJI Mavic Air egy különleges távirányítót is kapott

Akadály kikerülés


Nem a fő kamera teszi egyedülállóvá a piacon, hanem a vázon elhelyezett 6 másik kamera, melyek a navigációt segítik. Akik drónoztak már, ismerik azt az érzést, amikor egy gyönyörű tájról hátramenetbe rakva a drónt próbálunk lassú képet felvenni és félünk, ne hogy véletlen nekimenjen valaminek a drón. A Mavic Pro-ban csak elöl és alul voltak érzékelők, így sajnos több olyan baleset is előfordult, amikor valaki hátramenetben fának ütközött. Többet nincs ok az aggodalomra, ugyanis a Mavic Air-ben már orvosolták ezt a sokszor felmerült problémát. Az új drón nem csak előre és alulra kapott érzékelőket, hanem a hátuljába is elhelyeztek kettőt, amivel így már biztonságosan repülhetünk akár hátrafelé is.
További fejlesztés, hogy kézjelekkel és gesztusokkal is tökéletesen irányítható, eddig talán ebben a drónban a legkifinomultabb ez a rendszer, így sokszor még a távirányítóra sincs szükségünk az irányításához.


Kamera funkciók


Kamerával is jól felszerelték a DJI új drónját, így kristálytiszta 32 megapixeles gömbpanorámát kaphatunk a nyolc másodpercenként 25 képkockából összeillesztett képből. Számos panorámamód közül választhatnak a stílus kedvelői, vízszintes, függőleges, és 180°-os felvételek lehetségesek. 
Háromtengelyes stabilizátor kamerát kapott, hogy minél tisztább, élethűbb képet kapjunk végeredményül. 1080p felbontású, 120 képkocka/ másodperc sebességű lassított felvételeket, és 30 képkocka /másodperc sebességű 4K felbontású videófelvételek elkészítésére is alkalmas. 

Külső kialakítás


A Mavic Air megtervezésénél, a kamera minősége mellett különösen nagy hangsúlyt fektettek a külső megtervezésére, és olyan apróbb praktikus figyelmességekre, amikért mindenki hálás lesz. Elképesztő, hogy a mérnököknek volt idejük megtervezni a rejtett helyről előszedhető joystick-okat, mert így valóban csak zsebre tesszük a távirányítót és nem akad bele semmibe. 


A nőknek is kedveztek, ugyanis nem csak a megszokott fekete és fehér színben kapható, hanem egy bordó szín is beszerezhető belőle. Mindenre nagy körültekintéssel figyeltek oda, így lényegében egy teljesen kihasználható, profi drónt kapunk, ami abszolút megéri az árát.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket