Ha még nem találtad meg a tökéletes drónt mindenképpen nézd meg a DJI Mavic Air-t

Ha eddig nem találtad meg a neked legmegfelelőbb drónt, nem kell tovább várnod, a Mavic Air kiváló választás!

Szerző: TB - 2018.04.03.

A DJI januárban megjelent Mavic Air drónját nagy várakozások előzték meg. A Drón piac 2017 végére nagyon fellendült, és az internetet elárasztó elképesztő videófelvételek hamar rábeszéltek, hogy nekem is szükségem van egy drónra.  Sokat nézegettem a portálokat, és a DJI-t értékesítő oldalakat, ám eddig nem találtam olyat, ami minden igényemet kielégítette volna, és az árától sem kapok szívrohamot. A DJI Mavic Air megjelenésével azonban végre sikerült egy olyan megoldást találnom, ami tökéletesen megfelel minden általam elképzelt feladatra, és ráadásul ár érték aránybn piacvezető. 

A DJI Mavic Air nagyon megéri az árát

Kinek lehet tökéletes választás a DJI Mavic Air


Az új DJI Mavic Air különlegessége abban rejlik, hogy nem csak profiknak, és nem csak kezdőknek készült, hanem lényegében bárkinek tökéletes választás lehet. Egy nagy hiánypótlás a piacon, betölti az eddigi űrt a kifejezetten amatőröknek szánt Mavic Spark, és a kifejezetten profiknak kifejlesztett Mavic Pro között.  A magasabb ár kategóriájú Mavic Pro-t továbbra sem sikerült kispadra ültetni, azonban ha nem profi felhasználásra szánjuk, és nem vágóképeket szeretnénk vele gyártani profi filmekhez, észrevehetetlen a különbség a kettő drón között. Érdemes megjegyezni, hogy az Air nem is kifejezetten profi felhasználásra készült, azonban a specifikációit végig olvasva igazán örülhetnek a fél profi, és az amatőr felhasználók is. He Te is szeretnél elképesztő felvételeket készíteni a DJI Mavic Air drónnal, akkor KATTINTS IDE!


Mavic Air vs. Mavic Pro


Az új Mavic Air-ben sok változást eszközöltek a korábbi drónokhoz képest. Ez végre tényleg egy utazáshoz is tökéletesen alkalmas drón, hiszen nagyságát tekintve tényleg elfér a tenyerünkben, és súlyra sem több mint 437 gramm, ami nagy csökkenés a 743 grammos Pro változathoz képest. Ebből adódik, hogy innentől kezdve csak bedobjuk a hozzáadott tokkal együtt a táskába, és már indulhatunk is. Nem kell nagyobb felszerelést cipelnünk, ha síelés, vagy nyaralás közben szeretnénk felülnézetből megtekinteni a szállás környékét, vagy tökéletes vágóképeket készíteni. A kisebb mérethez sajnos kisebb akkumulátor is társul, azonban nincs ok az aggodalomra, a Mavic Air 27-30 perces üzemideje ugyan lecsökkent ebben a drónban 20-22 percre, de pót aksikkal így is tökéletesen kihasználható drón született, és komolyabb repülésekhez, a Pro változatnak is szüksége volt az akkumulátorpótlásra. 


Nagy újítás, hogy az új drón már nem rádiójellel kommunikál a telefonnal, hanem WI-FI-n keresztül küldi a képet a vezérlőre, továbbá a 2,4 és 5,8 GHz-s frekvenciákon is képes 720 p-s élőképet továbbítani akár 4 km távolságról is. 
 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket