Ács Bea a legdögösebb lány új kalandokba vág

Ács Bea Buenos Airesben

Szerző: berzegergo - 2015.05.18.

Ugye emlékszel még Ács Beára, hazánk büszkeségére, aki már világversenyen is bizonyította, hogy bizony Ő a legdögösebb lány! Ráadásul az 5-6 évvel fiatalabbak között is győzni tudott. Hogy mi történt vele azóta, cikkünkből megtudhatod! Portálunkat az a megtiszteltetés érte, hogy kizárólagosan írhatunk Beáról, így az előző cikkünkben már részletesen bemutattuk, de itt újra elolvashatod.

Ács Bea

Az akkori cikkben http://www.ferfibarlang.hu/acs-bea-supermodel.html arról számoltunk be, hogy hamarosan két versenyen is képviselheti hazánkat, de ezek a versenyek nemzetközi okok miatt eddig nem kerültek megrendezésre. A szervezők eddig nem kaptak újabb időpontot a rendezésre, illetve a hatóságok korlátozzák a modellek beutazását. Júniusban lesz két másik verseny, amire a nemzetközi igazgató, Aleksandar Rajkovtol hívta meg, de a részvételen még gondolkodik egyéb elfoglaltságai miatt.

Bea jelenleg Buenos Airesben tartózkodik, ahol spanyolt tanul a National University Of La Platan. Nincs könnyű dolga a gyönyörű lánynak, mert egyáltalán nem beszélnek angolul, illetőleg az életfelfogás és stílus is telejsen más, mint itthon. Náluk, most tél van, ami azt jelenti, hogy 23-26 fok van, így a meleg időjárás is csak tovább nehezíti a magyar lány dolgát. A tanulás mellett, aktívan részt vesz a magyar-argentin csoportban és segít különféle programokat szervezni. Bea aktívan edz, de az előző cikkben leírt gerincműtétek miatt, ez sem megy átlagosan: nem emelhet súlyokat. E mellett, pedig kint is háztartást vezet, minden nap magyar ételeket főz. Még nem tudja, hogy itt marad-e vagy hogyan tervezze tovább életét, karrierjét. Egy biztos, mi nagyon szurkolunk Bea további sikereiért és folyamatosan beszámolunk róla.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket