Adriana Lima csodásan néz ki plusz kilókkal is+

Adriana Lima szebb, mint valaha a plusz kilókkal

Szerző: NA - 2023.11.25.

Adriana Lima, a gyönyörű brazil modell, egy olyan név, amely szinte egyenlővé vált a Victoria's Secret márkával. Az ikonikus fekete-fehér csíkos kifutókon és csillogó angyalszárnyakkal a hátán Lima nem csak egy szupermodell, hanem egy legendás alak a divatszakmában. Adriana Lima alakja

Adriana Limat 1999-ben ismerte meg a világ

A Victoria's Secret márka mindig is a szépség, a magabiztosság és a luxus szinonimája volt, és Adriana Lima kiemelkedő szerepet játszott abban, hogy ezek az értékek továbbra is éljenek. A brazil szépség, aki először vonult a Victoria's Secret kifutóján 1999-ben, azóta is rendszeresen szerepel a márkával való együttműködéseinek listáján.

Az évek során Adriana Lima nem csak a Victoria's Secret divatbemutatóin tündökölt, hanem olyan ikonikus pillanatokkal is hozzájárult a márka történetéhez, mint például a 2008-as Fantasy Bra viselése. Lima nemcsak a csillogó fehérneműk és szárnyak elbűvölő hordozója, hanem az ismert szépségápolási kampányok, interjúk és reklámok arca is lett.

Adriana Lima háromszoros anyuka lett

Az, hogy Lima 2022 augusztusában harmadszor is anya lett, csupán egy újabb fejezetet nyitott az életében, és a szupermodell továbbra is a szépség és az önbizalom globális nagyköveteként tündököl. Az anyaság nem csak további dimenziót ad az életéhez, de újabb réteget is a szépségideáljainak, amelyekben az elfogadás, az ön szeretete és az egészséges életmód mind kulcsszerepet játszanak.

Adriana Lima szebb, mint valaha

Adriana Lima, aki őszinte, inspiráló üzeneteivel és lenyűgöző megjelenéseivel egyaránt elbűvöli a világot, bizonyítja, hogy a szépségnek nincsenek határai. A Victoria's Secret egykori angyala továbbra is a szépség ikonja, miközben önbizalommal és szeretetteljes üzenetekkel segít az embereknek elfogadni és szeretni önmagukat. Lima nem csak egy modell, hanem egy életstílus és egy hosszú távú inspiráció forrása a divatvilágban és azon túl.

 
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket