Az internet legaljasabb videója

Az eddigi legaljasabb tréfa…

Szerző: Dominik96 - 2015.12.22.

A jalals videós csapata, talán most mindenidők legdurvább „tréfájával” szórakozik. Arabnak öltöztek be és egy fekete táskát dobnak az emberek elé.

Az eddigi legaljasabb tréfa

Az aljas tréfa

 

Szóval, mint a címben is említettem már, nem túl szép dolog ilyennel szórakozni. Egy videós csapat azt találta ki, hogy beöltöznek arabnak és egy fekete táskát dobnak az emberek elé, vagy éppen az autójukba be, amiről természetes, hogy mindenki azt hiszi, hogy bomba. Így mindenki próbálja menteni az életét és rohannak, amerre tudnak, volt, aki a víz alá bukott ijedtében.

 

Valószínű, hogy addig jó „tréfa” a dolog, még nem velük csinálják ezt meg, elhiszem azt a részét is, hogy látni kell a dolgokban a humort, de azért van, amiben nincs. Valószínű, hogy miután elmondták nekik, hogy csak poén volt, illették őket pár keresetlen szóval.

 

Az emberek reakciója pedig természetes, valószínű, hogy én is hasonlóan viselkedtem az adott szituációban.

 

Igazából ez csak az én véleményem a videóról, nem erőltetem rá senkire. A következő oldalon találjátok, aztán döntse el mindenki maga, hogy, hogyan vélekedik a dologról.

 

Talán még annyit megjegyeznék, hogy viccesnek vicces, de azért ez már tényleg túl megy minden határon.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket