notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ezt várják el a nők a férfiaktól, ezért érdemes tudni őket!

hirdetes

Amire a nők vágynak a férfiaktól, de nem árulják el nekik!

emszi
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

„Ajajj, valamit nagyon elszúrhattam… nem hajtottam le a WC ülőkét? Elfeledkeztem valamilyen évfordulónkról? Látom a szemein, hogy ki akar nyírni, de MIÉRT?!” – ha ismerős a helyzet, akkor ez a cikk Neked szól!

 

Ezt várják el a nők a férfiaktól, ezért érdemes tudni őket!

Hányszor hallottunk már arról az ősi problémáról, hogy a férfiak nem értik meg nőtársuk kívánságait? A nők egyértelműnek tartják, hogy a férfiaknak ösztönösen tudniuk kell, hogy ők mire vágynak, míg a fiúk nem értik, hogy miért várják el a hölgyek, hogy olvasni tudjanak a gondolataikban. Ismerős, ugye?

Ilyenkor gyakran felmerül a kérdés, első sorban a férfiaknál, hogy mégis mi lehet a baj? Úgy volt, hogy ma itthon maradunk kettesben, én meg kijelentettem, hogy meccset nézek a srácokkal? Talán nem mostam el magam után a tányérokat? Mi a baj?

hirdetes

Uraim, (és minden kedves hölgy, aki betévedt a Férfibarlangba) a titok nyitja megérteni a nők legalapvetőbb vágyait, amik szerintük ösztönösen kell, hogy meglegyenek egy férfiban. Hogy mik ezek a dolgok? Most végre megtudhatjuk!

hirdetes

Az első fontos pontot eláruljuk, a többiért lapozz a következő oldalra!

 

„Szeretlek”

Habár a tettek felérnek ezernyi szóval, a szavaknak is megvan a maguk elképesztő ereje. Ha az a fajta vagy, aki ritkán mondja ezt kedvesének, akkor már akár ennyivel is sokkal szebbé teheted a napját. Egy SMS nap közben, vagy halk suttogás szerelmünk fülébe elalvás előtt a világot jelentheti nekik – Szeretlek.

Ez is egy olyan dolog, amint nem igazán közölnek velünk, de szeretik érzelmileg biztonságban érezni magukat – tudni, hogy mit érzünk irántuk! Ha költőiek szeretnénk lenni mondhatjuk azt is, hogy ne hagyjuk kialudni a szerelem tüzét. Ha gyengéd szavak várnak kimondásra, akkor mondd ki őket, amíg van kinek!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Csapatépítő helyszínek

A csapatépítő helyszínek általában olyan környezetben helyezkednek el, ahol sok program... Tovább

Gyerekbarát étterem

Étterembe menni gyerekekkel nem egyszerű, azonban szerencsére ma már egyre több gyermekbarát... Tovább

Tovább a lexikonra
Nők Vadító csajok